Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-η-area-domus-έχει-εξελιχθεί-σε-συνώνυμο-της-562767403

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου

Αν κάποιος θέλει να περιγράψει με μια φράση την Area Domus, αυτή είναι ο ορισμός του ελληνικού success story. Η εταιρεία, που ξεκίνησε το 1988 από ένα κατάστημα στην Οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να χτίσει ένα σημαντικό διεθνώς όνομα, έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με τεράστια brands και ονόματα του εξωτερικού. Παράλληλα, κατέχει ηγετικό ρόλο στην καθοδήγηση και την ενδυνάμωση της εγχώριας αγοράς ως πρότυπο υψηλής αισθητικής, καινοτομίας και ποιότητας. Με τη δράση της, η Area Domus έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στον χάρτη των εξελίξεων του παγκόσμιου design, συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός σημαντικού κεφαλαίου για τη χώρα. 

Φιλοσοφία

Μέσα από μια κορυφαία συλλογή επιλεγμένων και αποκλειστικών για την Ελλάδα brands, η Area Domus προσφέρει πρωτοποριακές προτάσεις επίπλωσης που συνδυάζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια και την απόλυτη άνεση. Πίσω από τις διεθνείς και εγχώριες επιτυχίες βρισκεται το νεότερο αίμα της οικογένειας Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος, ο οποίος με ισχυρό το ένστικτο της αγοράς και σημαντικές διασυνδέσεις εκτός συνόρων, είναι υπεύθυνος για την ανοδική πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-1

Δεν είναι απλώς ότι διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της επίπλωσης: ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου συνδυάζει τον τεχνοκρατισμό του σύγχρονου επιχειρηματία, με ζωηρό ενθουσιασμό για το χώρο του design και βαθιά γνώση του αντικειμένου, χαρακτηριστικά τα οποία μεταδίδει σε όλες τις εκφάνσεις της επαγγελματικής του ζωής: είτε συζητά με κάποιον από τους πελάτες του, είτε με τους προμηθευτές, είτε με βραβευμένους, διεθνώς αναγνωρισμένους designers. «Το σημαντικότερο για εμένα σε ένα έπιπλο είναι το τρίπτυχο καινοτομία, τεχνολογία και σχεδιασμός», λέει ο ίδιος. «Τα προϊόντα που ξεχωρίζουν απόλυτα, είναι αυτά που κομίζουν κάτι νέο από άποψη αισθητικής, παραγωγής και σχεδιασμού». Η δημιουργικότητα, η ορμή και το πάθος Αλέξανδρου για το αντικείμενό του είναι τόσο μεταδοτικά, που υπό τη δική του καθοδήγηση η Area Domus έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή στον χώρο του πολυτελούς και σύγχρονου design στην Ελλάδα. 

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-2
σύνθεση επίπλων Cattelan Italia

Αφοσίωση στην Καινοτομία και την Ποιότητα

Η Area Domus ξεχωρίζει για την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, που την καθιστά οδηγό των εξελίξεων και αξιόπιστο συνεργάτη πολύ ισχυρών brands. Σημαντικό παράδειγμα η μακρόχρονη και παραγωγική συνεργασία της με την εταιρεία – θεσμό στον κόσμο του design, Kartell, μέσω της οποίας η Area Domus έφερε το ελληνικό κοινό σε επαφή με έργα κορυφαίων σχεδιαστών, όπως ο Philippe Starck και ο Ferrucio Laviani. Χάρη στην Area Domus η αναγνωρισιμότητα της Kartell ανέβηκε κατακόρυφα, και η χώρα μας έγινε μια από τις σημαντικότερες αγορές της παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα επιλέχθηκε για να γίνει η παρθενική παρουσίαση της καρέκλας Smart Wood του Philippe Starck, μετά τα αποκαλυπτήριά της στην εβδομάδα Design του Μιλάνου. Άλλες αξιοσημείωτες συνεργασίες, είναι αυτές με ονόματα όπως η Desalto, η Moroso, η LaPalma, η GUBI, η ελληνική homad, ενώ πριν λίγα χρόνια η εταιρεία άνοιξε το μοναδικό Sofa Company – Komfy, κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-3
Η iconic πολυθρόνα “Pacha” & Home Office της Kartell από ανακυκλωμένο ξύλο

Σε ένα καθιστικό, όπου τον πρώτο ρόλο έχουν η πολυτέλεια και η άνεση, η Area Domus προτείνει μοναδικές λύσεις. Από τα brands που διαθέτει, μπορείτε να επιλέξετε όμορφα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν στο σπίτι σας μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας. Συνδυάστε έναν καναπέ σε ήπιους τόνους, όπως ένα γκρι, που ταιριάζει με όλα, τολμήστε με διαφορετικά ύψη και μεγέθη μπροστά από τον καναπέ, για να δώσετε βάθος και μέγεθος στον χώρο, επενδύστε σε φωτιστικά από τα κορυφαία brands, όπως Foscarini, Marset, DCWeditions που δημιουργουν έντονο συναίσθημα.

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-4
καναπές arketipo και πολυθρόνες & τραπεζάκια cattelan italia

Για ένα εργαζόμενο ζευγάρι που αγαπά το design και την ποιότητα, η Area Domus προσφέρει πλήθος επιλογών, ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμούν. Αλλά και οι προτάσεις της Area Domus για επαγγελματικούς χώρους απέχουν παρασάγγας από την «βαρετή» εντύπωση που συχνά εκπέμπουν αυτού του είδους τα έπιπλα. Τα γραφεία της Area Domus είναι μοντέρνα, σε πρωτότυπα σχήματα, και φτιαγμένα από μοναδικά υλικά: ια μπορούσαν με ευκολία να αποτελέσουν διασκοσμητικές προσθήκες σε κάθε σπίτι! Στη φωτογραφία βλέπουμε το μοναδικό Earl of Wood Desk της Kartell, σχεδιασμένο από τον Philippe Starck. Η μοναδική λεπτομέρεια που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η καμπύλη στο πάνω μέρος, η οποία επιτυγχάνεται με την τεχνολογία «έξυπνου ξύλου», που επιτρέπει στο ξύλο να δουλεύεται σε ειδικό καλούπι που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καμπυλότητα στις άκρες.

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-5
έπιπλα της συλλογής Homad. Καναπές brutus και τραπεζαρία magellano

Ο χώρος του design επίπλων ξεπερνά κατά πολύ την χρηστική ζωή ενός αντικειμένου, που μας εξυπηρετεί καθημερινά: όπως έχει δείξει η σύγχρονη ιστορία, τα αξιόλογα έπιπλα είναι πολιτιστικά προϊόντα που φτάνουν να βρίσκουν τη θέση τους σε μουσεία, και έχουν την δυναμική να μεταμορφώσουν έναν ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο με μοναδικό τρόπο

Σε αυτό τον συναρπαστικό κόσμο, η Area Domus προχωρά συνεχώς, αναβαθμίζεται και προσανατολίζεται στην καινοτομία . Έχοντας δημιουργήσει ισχυρή δυναμική στη χώρα, επενδύει στην αναζήτηση πρωτότυπων προτάσεων που ξεχωρίζουν και δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, η Area Domus επιλέγει τα κορυφαία brands από διάφορα μέρη του κόσμου, δημιουργώντας μια συλλογή που ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες απαιτήσεις. Αυτή η δέσμευση στην αναβάθμιση και την εξέλιξη καθιστά την Area Domus μια εταιρεία που δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις, αλλά τις δημιουργεί, δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Πώς η Area Domus έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του επίπλου-6
νέα συλλογή επίπλων της Moroso

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξερευνήσετε τη συλλογή προϊόντων της Area Domus, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους στο https://www.areadomus.gr/el/home/.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT