ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
react-μαζί-με-τον-κωτσόβολο-562772293

REACT, μαζί με τον Κωτσόβολο!

Πολλές φορές σκεφτόμαστε πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος γύρω μας αν όλοι μας κάναμε μία μικρή κίνηση με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας. Και σε αυτό το σημείο αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε. Αρκεί μια απόφαση για να αλλάξουμε τον κόσμο; Πόση δύναμη έχουμε στα χέρια μας ως πολίτες, για να εξασφαλίσουμε ένα ποιοτικότερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας; Μπορούμε πραγματικά να αντιδράσουμε και να δούμε μία χειροπιαστή αλλαγή;

Ο Κωτσόβολος απαντά θετικά σε όλα τα παραπάνω και κάνει REACT μέσα από το ομώνυμο νέο ESG (Εnvironmental, Social and corporate Governance) πρόγραμμά του και μας καλεί να αντιδράσουμε σε όσα αρνητικά συμβαίνουν γύρω μας, προχωρώντας σε μικρές πράξεις με μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία, φέρνει τη βιωσιμότητα στην καθημερινότητά μας και μας καλεί να κάνουμε «REACT», να αντιδράσουμε για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Πώς μπορούμε να γίνουμε μέρος της πρωτοβουλίας; Καταρχάς, ανακυκλώνοντας τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μας στον Κωτσόβολο, τον Νο.1 retailer στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ο οποίος διαχειρίζεται πάνω από το 50% των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του κλάδου στη χώρα μας. Περισσότεροι από 25.000 τόνοι ανακυκλώθηκαν το 2020 από τον Κωτσόβολο, σε συνεργασία με την Ανακύκλωση ΑΕ. Και ως επιβράβευση ο Κωτσόβολος προσφέρει green vouchers, τα οποία φτάνουν τον εντυπωσιακό αριθμό των 250.000 τον χρόνο. Πριν όμως φτάσουμε στην ανακύκλωση, μπορούμε να επίσης να επισκευάσουμε τη συσκευή μας ώστε να της δώσουμε μια «δεύτερη ζωή», υποστηρίζοντας έτσι συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ή να ανταλλάξουμε μέσω της υπηρεσίας «Trade in» του Κωτσόβολου το παλιό μας smartphone με ένα καινούργιο, το οποίο θα αποκτήσουμε σε καλύτερη τιμή.

REACT, μαζί με τον Κωτσόβολο!-1

Επιπλέον, με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» εξασφαλίζει ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, για άτομα με κάθε είδους αναπηρία, ενώ  παράλληλα, διοργανώνει εθελοντικές δράσεις, όπως την Ημέρα Καλής Πράξης, όπου οι άνθρωποί της γίνονται εθελοντές (+11.000 εθελοντές, 10η συνεχή χρονιά), στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλά οι δράσεις που έχει υιοθετήσει η εταιρεία με στόχο έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς διακρίσεις, δεν σταματά εδώ! Ο Κωτσόβολος συνεργάζεται και στηρίζει έμπρακτα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make a Wish Ελλάδος και την ΕΛΕΠΑΠ, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να συμβάλλουμε και εμείς στο έργο τους.

Η απάντηση του Κωτσόβολου, λοιπόν, είναι REACT για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία. Άρα γιατί να μη γίνει και η δική μας ενισχύοντας ένα «κύμα αντίδρασης» που με την ορμή του θα μας παρασύρει ακόμα πιο γρήγορα σε κόσμο καλύτερο για όλους. Οι προσδοκίες μας για μία Καλύτερη Ζωή  είναι εδώ, η αλλαγή έχει ξεκινήσει, επηρεάζοντας ανθρώπους, εταιρείες, οργανισμούς, και μας αφορά περισσότερο από ποτέ.

Ελάτε, λοιπόν, να συμμετέχουμε στις δράσεις του Κωτσόβολου, να κάνουμε «REACT» και με μικρές ή μεγάλες πράξεις να αλλάξουμε τη ζωή μας, τον κόσμο που ζούμε!

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT