Πώς θα δείτε τα μεγαλύτερα ντέρμπι του μήνα, με δωρεάν ΕΟΝ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-δείτε-τα-μεγαλύτερα-ντέρμπι-του-562780186

Πώς θα δείτε τα μεγαλύτερα ντέρμπι του μήνα, με δωρεάν ΕΟΝ

Από τις μεγάλες μάχες της Premier League μέχρι τις δύσκολες αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Euroleague.

Μπορεί ο κόσμος να μπαίνει σε ξεκάθαρα εορταστικό mood με τους θεατές να έχουν ήδη στο μυαλό τους τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και το ρεβεγιόν, η αθλητική δράση όμως δε σταματά. Αντίθετα, πατά γκάζι και μας χαρίζει μέσα στο επόμενο διάστημα δυνατές στιγμές: από τις μάχες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και της Premier League έως και τα κρίσιμα ματς της Euroleague, η EON θα είναι εκεί για να μας προσφέρει το πολυαναμενόμενο υπερθέαμα.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα; Αυτή τη φορά, και μόνο για λίγες μέρες, η Νova έχει ένα μοναδικό δώρο για όλους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πώς, λοιπόν, θα παρακολουθήσετε ζωντανά τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις που έρχονται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Η διαδικασία είναι απλή και θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στην ΕΟΝ.

Η ενέργεια και η διαδικασία

Έως τις 10 Ιανουαρίου, όλοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά και δωρεάν το συναρπαστικό πρόγραμμα της ΕΟΝ. Πιο συγκεκριμένα: οι χρήστες που έχουν ΕΟΝ αλλά δεν έχουν το πλήρες περιεχόμενο τώρα αποκτούν αυτόματα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο – ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά. Ακόμη όμως και εκείνοι που δεν έχουν καθόλου EON μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και, μάλιστα, χωρίς καμία δέσμευση.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση eon.nova.gr στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και ακολουθήστε αυτά τα τρία απλά βήματα.

  • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας
  • Θα λάβετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε τα στοιχεία σύνδεσης
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σας ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone.

Περισσότερο αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρείτε κατά την εγγραφή.

Μεγάλα ντέρμπι, συναρπαστικές αναμετρήσεις

Τι είναι όμως εκείνο που κάνει μία αναμέτρηση ντέρμπι και κάποια άλλη όχι; Δεν είναι μόνο η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας· η ιστορία, η γεωγραφία, ακόμα και η κοινωνιολογία και το παρελθόν παίζουν σημαντικότατο ρόλο. Όταν μάλιστα έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του πλανήτη (Premier League, La Liga) μέσω EON, τότε μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια γιατί κάποιες αναμετρήσεις είναι πολύ πιο διαφορετικές από τις άλλες.

Όπως για παράδειγμα, θα συμβεί την πρώτη μέρα του χρόνου, στις 22:00, όταν η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Νιουκάστλ. Οι «Κόκκινοι» που για άλλη μία χρονιά βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα έρχονται αντιμέτωποι με τους «Ανθρακωρύχους», οι οποίοι προσπαθούν να βρεθούν ξανά στις πιο ψηλές θέσεις της  Premier League, ύστερα από την πρόσφατη εξαγορά τους από σαουδαραβικά συμφέροντα. Δύο τελείως διαφορετικές ποδοσφαιρικές λογικές κοντράρονται, λοιπόν, σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ποια όμως θα βγει κερδισμένη;

Ας μεταφερθούμε, όμως, μερικά χιλιόμετρα πιο νότια για ένα «αναπάντεχο» ντέρμπι: Φέτος, η La Liga χορεύει στους ρυθμούς της Χιρόνα, μίας ομάδας που σχεδόν από το πουθενά βρέθηκε να κοντράρει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο. Θα μπορέσει άραγε η πολύ ισχυρή τα τελευταία αρκετά χρόνια Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής έκπληξης φέτος, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 22:30.

Και από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ: Η καρδιά της Euroleague θα χτυπήσει στη Βαρκελώνη για το μπασκετικό Ελ Κλάσικο, καθώς στην 18η αγωνιστική η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ, όσο βέβαια ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα δίνει τη μάχη του στη Χώρα των Βάσκων απέναντι στην πολύ καλή -για ακόμα μία χρονιά- Μπασκόνια.

Επίσης, δεν μπορεί να μη γίνει ειδική αναφορά στο μεγάλο ντέρμπι του Βορρά για την 17η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου· όταν, δηλαδή, ο Άρης θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες του «άσπονδου εχθρού» του ΠΑΟΚ για κάτι μεγαλύτερο φέτος, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στις 19:30.

Πώς θα δείτε τα μεγαλύτερα ντέρμπι του μήνα, με δωρεάν ΕΟΝ-1

Επαναλήψεις, replay, στατιστικά

Και αν κάποιος δεν μπορεί να δει τα ντέρμπι επειδή εκείνη την ώρα εργάζεται; Κανένα πρόβλημα, αφού εκτός από τη δωρεάν συνδρομή για κάποιες μέρες, την EON πλαισιώνουν και οι μοναδικές δυνατότητες του EON Sports Mode και του Catchup TV.

Με το EON Sports Mode, που είναι διαθέσιμο μέσω όλων των συσκευών, οι λάτρεις της στατιστικής μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, συνθέσεις ομάδων, στατιστικά παικτών και βαθμολογίες από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Και με τη λειτουργία Catchup σας δίνεται η δυνατότητα αν χάσατε κάτι να μπορέσετε να το δείτε σε επανάληψη χωρίς να χάνετε τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μπες τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT