Δωρεάν στην ΕΟΝ: 7 επιλογές για να έρθει κοντά η οικογένεια στις γιορτές
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δωρεάν-στην-εον-7-επιλογές-για-να-έρθει-562788670

Δωρεάν στην ΕΟΝ: 7 επιλογές για να έρθει κοντά η οικογένεια στις γιορτές

Από τη βιογραφία της σχεδιάστριας Κοκό Σανέλ μέχρι την animated ταινία Η ιστορία του χιονάνθρωπου, και από ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση μέχρι εκπομπές μαγειρικής με θέμα -τι άλλο; – τα Χριστούγεννα.

Διακοπές σημαίνουν οικογενειακές στιγμές, και οι οικογενειακές στιγμές θέλουν ψυχαγωγία και διασκέδαση εντός των τειχών για να γίνουν πιο ζεστές. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε μία πληθώρα επιλογών κατάλληλη για όλη την οικογένεια μέσα από την ΕΟΝ – και μάλιστα εντελώς δωρεάν για μερικές ημέρες.

Πώς θα δείτε δωρεάν το πρόγραμμα της ΕΟΝ

Έως τις 10 Ιανουαρίου, όλοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά και δωρεάν το συναρπαστικό πρόγραμμα της ΕΟΝ. Πιο συγκεκριμένα: οι χρήστες που έχουν ΕΟΝ αλλά δεν έχουν το πλήρες περιεχόμενο (για παράδειγμα, δεν έχουν τα αθλητικά) τώρα αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο – και αθλητικά, και ταινίες, και σειρές, και παιδικά, και ντοκιμαντέρ. Ακόμη όμως και εκείνη που δεν έχουν καθόλου EON μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και, μάλιστα, χωρίς καμία δέσμευση.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση eon.nova.gr στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και ακολουθήστε αυτά τα τρία απλά βήματα.

  • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας
  • Θα λάβετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε τα στοιχεία σύνδεσης
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σας ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone.

Περισσότερο αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρείτε κατά την εγγραφή.

Ακολουθούν επτά επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικιές για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια μαζί στο σαλόνι.

Άγριο βασίλειο: ζωή ή θάνατος (από 13/12)

Η αφρικανική Σαβάνα απλώνεται σε χιλιάδες χιλιόμετρα γης αποτελώντας το θέατρο της πιο άγριας επιβίωσης· εκεί, δηλαδή, που ο θάνατος του ενός αποτελεί την επιβίωση του άλλου. Οι αγέλες των αρπακτικών ανταγωνίζονται καθημερινά τόσο για τα θηράματα όσο και για τις ζώνες κυνηγιού, σε έναν καθημερινό πόλεμο. Τελικά, ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος; Άλλωστε, με έναν έμμεσο τρόπο τα ντοκιμαντέρ της άγριας φύσης ήταν πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρουμε τα πιο σκληρά αλλά και τόσο αληθινά μαθήματα για τη ζωή. Κάθε Τετάρτη στις 19:00, στο National Geographic Wild.

Τα Μυστικά της Μις Αμερική (Νέα σειρά)

Η σειρά εμβαθύνει στα καλά κρυμμένα μυστικά των μεγαλύτερων καλλιστείων της Αμερικής, και φέρνει στο φως συγκλονιστικά σκάνδαλα. Ένα πολιτιστικό γεγονός που παρακολουθούν 80 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο, ένας διαγωνισμός που παλεύει να παραμένει επίκαιρος για μία γενιά Αμερικανών της οποίας η άποψη για την ομορφιά και τη σεξουαλικότητα έχει αλλάξει δραστικά μέσα στις τελευταίες δεκαετίες.

Η σειρά αναλύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 2017, που αποκαλύπτουν τον μισογυνισμό μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ρατσισμό στην ιστορία του θεσμό, ενώ αγγίζει ζητήματα ψυχικής υγείας και την απαγόρευση του αμφιλεγόμενου διαγωνισμού με μαγιό. Από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 23:45.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon​

Χρειάζονται ελάχιστες συστάσεις για το πιο διάσημο, αυτήν τη στιγμή talk show, στον πλανήτη. Ο παρουσιαστής του αποτελεί πια ένα ζωντανό ορόσημο για την αμερικανική -και όχι μόνο- τηλεόραση, αφού απέναντί του κάθονται οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη σε τελείως χαλαρή διάθεση. Καθόλου εύκολο, σωστά; Με χιούμορ, με ευτράπελα, με ανθρώπινες στιγμές, ο Jimmy Fallon αποτελεί ιδανική διασκέδαση για εσάς και την οικογένειά σας. Καθημερινές μετά την ταινία των 21.00, Novalifε.

Η ιστορία ενός χιονάνθρωπου (22/12)

Η ιστορία του Όλαφ, του συμπαθέστατου χιονάνθρωπου από το συγκινητικό «Frozen» (2013), ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας σε μία από τις πιο χριστουγεννιάτικες στιγμές αυτών των γιορτών. Πάρτε θέση στον καναπέ μαζί με τα παιδιά σας, έτσι ώστε να μάθετε ποια είναι η πραγματική ιστορία πίσω από αυτόν τον τόσο αγαπημένο παιδικό ήρωα σε μία μικρού μήκους ταινία κομμένη και ραμμένη για αυτήν την εποχή. Στις 17:00, στο Disney Channel.

America’s Got Talent (Ημιτελικοί 23/12 & 24/12 και ο μεγάλος τελικός 25/12)

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου, όπου η Σοφία Βεργκάρα, η Χάιντι Κλουμ και ο Τέρι Κρους (για να δώσουμε τα ονόματα των πιο διάσημων στην Ελλάδα κριτών του αμερικανικού τηλεοπτικού διαγωνισμού) θα επιλέξουν τα μεγαλύτερα, τα πιο εντυπωσιακά και -γιατί όχι;- τα πιο εκκεντρικά ταλέντα των ΗΠΑ. Ένα φαντασμαγορικό σόου για ακόμα πιο φαντασμαγορικές γιορτές στο σαλόνι του σπιτιού σας. Στη Novalifε.

Christmas dishes (20/12 & 27/12)

Ας πάρουμε το εξής δεδομένο: η ζωή θέλει καλοπέραση. Και τώρα ας το πολλαπλασιάσουμε επί δύο, αφού μιλάμε για την περίοδο των γιορτών. Έτσι, όσο ο δικό σας φούρνος ψήνει τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά μαζί με τα παιδιά σας για να παρακολουθήσετε τις γιορτινές συνταγές που ετοιμάζουν οι επαγγελματίες μάγειρες για τις ανάγκες της μικρής οθόνης. Στις 19.30, στο MyZen TV.

*Μπες τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT