Nova: «Data Jump» με περισσότερα data στην ίδια τιμή!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
nova-data-jump-με-περισσότερα-data-στην-ίδια-τιμή-562873045

Nova: «Data Jump» με περισσότερα data στην ίδια τιμή!

Χρονιά-σταθμός για τη νέα Nova ήταν το 2023, με την εταιρεία να θέτει το «βαρύ» επενδυτικό της πλάνο στην υπηρεσία των Ελλήνων καταναλωτών και της ψηφιακής αναβάθμισης της ίδιας της χώρας. Συμπληρώνοντας έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Νova δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να ταράξει και πάλι τα εγχώρια τηλεπικοινωνιακά ύδατα, διατηρώντας τον καταναλωτή και την ελληνική επιχείρηση στην καρδιά της στρατηγικής της. Ένα σαφές δείγμα αυτής της πρόθεσης είναι το «Data Jump», που λανσάρει η εταιρεία για να γιορτάσει τον έναν χρόνο επιτυχούς λειτουργίας υπό την «ομπρέλα» της United Group, αναβαθμίζοντας δωρεάν τα data στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας προς παλαιούς και νέους συνδρομητές για πάντα.

Data Jump για όλους

Τα αναβαθμισμένα προγράμματα της Nova παρέχονται χωρίς αύξηση κόστους, για πάντα, σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές. Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά τα ανανεωμένα προγράμματα «Unlimited Ομιλία&SMS» προσφέρουν τώρα περισσότερα Data, αναβαθμίζοντας σε 10GB και 20GB αντίστοιχα τα προγράμματα των 6GB και 15GB, για πάντα. Αλλά και οι συνδρομητές του προγράμματος των 2GB μπορούν να διπλασιάσουν τα Data τους για δυο συνεχόμενους μήνες μέσω του Data Jump.

Γρήγορη και απλή ανανέωση

Η μόνη προϋπόθεση για την απόκτηση των αναβαθμισμένων προγραμμάτων της Nova είναι μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr. Όσον αφορά τους νέους συνδρομητές, τα αναβαθμισμένα προγράμματα «Unlimited Ομιλία&SMS» συνεχίζουν να παρέχουν πολλές δυνατότητες σε προσιτές τιμές.

Απεριόριστα λεπτά ομιλίας για τους συνδρομητές «Unlimited All»

Oι υφιστάμενοι συνδρομητές του προγράμματος “Unlimited all” απελευθερώνουν την επικοινωνία τους , χωρίς επιπλέον κόστος, με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πάντα με μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr.

Χρονιά σταθμός για τη Nova το 2023

Το 2023 ήταν μια χρονιά σταθμός για τη Nova. Η εταιρεία που έχει την πελατοκεντρική προσέγγιση στο DNA της, μέσω σημαντικών επενδύσεων, αναδείχθηκε ως μία νέα δύναμη στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία, φέρνοντας νέα δεδομένα στην αγορά και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες. «Γιορτάζουμε έναν χρόνο της νέας Nova, προσφέροντας περισσότερα data χωρίς κόστος, με δέσμευση στην πελατοκεντρική προσέγγιση αλλάζοντας τις νόρμες της αγοράς. Στη Nova δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία σήμερα, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία», τόνισε ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκoς, Chief Marketing Officer της Nova.

Η Nova παραμένει πιστή στο όραμά της να θέτει στη διάθεση όλων των Ελλήνων, ιδιωτών και επιχειρήσεων, τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά τους, αλλά και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η περαιτέρω αναβάθμιση των προγραμμάτων κινητής της εταιρείας, είναι μία κίνηση που υπαγορεύεται από τον πυρήνα της στρατηγικής της: να παραμείνει η εταιρεία που, έχοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο, ενώνοντας τις δυνάμεις της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και τη βελτίωση των επιδόσεών της στους δείκτες της ψηφιακής οικονομίας και ευρυζωνικότητας.

Η εταιρεία είναι μέλος της United Group και είναι ο πάροχος που προέρχεται από την ενοποίηση της Nova με την Wind. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε 5 εκατομμύρια χρήστες κινητής, σταθερής, internet και premium συνδρομητικής τηλεόρασης.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Data Jump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας nova.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα Nova, σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT