Πώς η Nova αναβαθμίζει την εμπειρία της τηλεόρασης με την ανανεωμένη EON On Demand
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-η-nova-αναβαθμίζει-την-εμπειρία-της-τη-562903030

Πώς η Nova αναβαθμίζει την εμπειρία της τηλεόρασης με την ανανεωμένη EON On Demand

Περισσότερες από 6000 ταινίες και επεισόδια σειρών, καλύτερη και μεγαλύτερη κατηγοριοποίηση του περιεχομένου, δυνατότητα θέασης ακόμα και χωρίς ίντερνετ, είναι μερικές μόνο από τις νέες δυνατότητες.

Οι εποχές που παίρναμε θέση συγκεκριμένη ώρα μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα έχουν περάσει -όπως όλα δείχνουν- ανεπιστρεπτί. Γιατί μπορεί η αναμονή να έχει τη δική της γοητεία, στην εποχή μας όμως τα πάντα τρέχουν, τα πάντα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, και για αυτό έχουμε απόλυτη ανάγκη να μπορούμε να ρυθμίσουμε εμείς τον χρόνο της ψυχαγωγίας μας. Έτσι, το ζητούμενο δεν είναι οι οικογενειακές ταινίες που παραδοσιακά προβάλλονταν τα μεσημέρια της Κυριακής ή οι πρεμιέρες της Πέμπτης. Το ζητούμενο πια είναι να έχουμε ό,τι θέλουμε όπου και όποτε το θέλουμε.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε για ταινίες και σειρές χωρίς περιορισμούς, η υπηρεσία EON On Demand της Nova, που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα όποτε θέλει, αναβαθμίζεται εντυπωσιακά προσφέροντας περισσότερη ψυχαγωγία μέσα από μία ανανεωμένη εμπειρία.

Οι νέες δυνατότητες

Καταρχάς, αποκτά νέο μοντέρνο σχεδιασμό με σκοπό της διευκόλυνση των τηλεθεατών ενώ και ο τρόπος παρουσίασης του περιεχομένου περνά σε νέα εποχή θυμίζοντας πια τις αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού. Μιλάμε, δηλαδή, για περισσότερο On Demand θέαμα, περισσότερους τρόπους εύρεσης περιεχομένου, περισσότερους τρόπους θέασης περιεχομένου, και γενικά περισσότερες δυνατότητες και διευκολύνσεις.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, οι προτάσεις που μπορεί να βρει πια κανείς στην ΕΟΝ είναι σαφώς περισσότερες, βρίσκονται χωρισμένες σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να τις βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα, ενώ μετά τη θέαση κάθε επεισοδίου σειράς, το «continue watching» μας εμφανίζει το επόμενο επεισόδιο – γιατί, όπως είναι γνωστό, όταν κάποιος «κολλήσει» με μία σειρά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, και δεν έχει διάθεση να χάσει ούτε δευτερόλεπτο στην αναμονή.

Επίσης, υπάρχει άλλη μία επιπλέον δυνατότητα που μάς λύνει τα χέρια: μπορούμε να προσπερνάμε τους τίτλους αρχής και τη σύνοψη του προηγούμενου επεισοδίου μίας σειράς με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Skip intro λοιπόν, και φύγαμε για ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία! Κλείνοντας το τμήμα με τις νέες δυνατότητες, πρέπει να σημειώσουμε ότι πια οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη On Demand προγραμμάτων στις φορητές συσκευές τους για θέαση ακόμη και χωρίς ίντερνετ.

Μία απίστευτη βιβλιοθήκη ψυχαγωγίας

Τι εννοούμε όμως όταν λέμε «περισσότερη ψυχαγωγία»; Μιλώντας με νούμερα, τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά: η ανανεωμένη υπηρεσία της EON προσφέρει τη μεγαλύτερη On Demand βιβλιοθήκη που έχει παρουσιάσει ποτέ με 6000 (!) και πλέον ταινίες και επεισόδια σειρών. Αν, δηλαδή, προσπαθήσει κάποιος να το κάνει εικόνα με προθήκες γεμάτες DVD τότε θα πρέπει να κατασκευάσει μία «φανταστική» βιβλιοθήκη με δεκάδες ράφια τα οποία υψώνονται αρκετά μέτρα ψηλά.

Ας διαλέξουμε, λοιπόν, μερικές πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες επιλογές από τα ράφια της EON.  Εκεί, στο τμήμα με τις ταινίες συναντάμε το «John Wick: Κεφάλαιο 4», όπου ο  Κιάνου Ριβς ντύνεται ξανά action hero για να συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στην «Υψηλή Τράπεζα», το «TAR», όπου η Κέιτ Μπλάνσετ μάς εισαγάγει στον γοητευτικό αλλά και πολύ ανταγωνιστικό κόσμο της κλασικής μουσικής, το «Ο άνθρωπος του Θεού», όπου ο Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει με εντυπωσιακό τρόπο τον Άγιο Νεκτάριο της Αιγίνης, αλλά και το «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες», όπου ένας φόνος στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ λειτουργεί ως όχημα για να ειπωθεί μία συγκινητική ιστορία.

Όσο για τις σειρές; Το «True Detective: Night Country», μίας από τις πιο αναμενόμενες σειρές των τελευταίων μηνών, μάς ταξιδεύει στην Αλάσκα, εκεί που η Τζόντι Φόστερ προσπαθεί να εξιχνιάσει παράξενες γυναικοκτονίες και μυστηριώδεις εξαφανίσεις, το «Τwisted Metal» δίνει στους οπαδούς ένα δυστοπικό post-apocalyptic κόσμο γεμάτο -πόσο πρωτότυπο;- ακραίο χιούμορ, ενώ το «Gray» χαρίζει πολλές αγωνιώδεις ώρες σε όσους αρέσκονται να παρακολουθούν ιστορίες κατασκόπων.

Δείτε τα όλα, λοιπόν, ακόμα και εκτός σύνδεσης. Βρίσκονται ήδη στην ΕΟΝ της Nova και σας περιμένουν. 

 

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT