Μια γεύση που θυμίζει όλα αυτά που μας συνδέουν
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μια-γεύση-που-θυμίζει-όλα-αυτά-που-μας-σ-563015197

Μια γεύση που θυμίζει όλα αυτά που μας συνδέουν

Στη νέα μπύρα της Άλφα ένα αναπάντεχο αλλά και πολύ γνώριμο συστατικό, το θαλασσινό αλάτι, τονίζει τη νοστιμιά της και χαρίζει γεύση από Ελλάδα.

Οι μικρές χαρές της καθημερινότητας, οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας, οι παραδόσεις, ο τόπος μας, ο ήλιος, η θάλασσα, το καλοκαίρι που έρχεται όπου να ναι, το «άλας της ζωής» -αυτή είναι η έμπνευση πίσω από την καινούργια μπύρα της ΑΛΦΑ στην οποία ένα αναπάντεχο αλλά πολύ γνώριμο συστατικό, το θαλασσινό αλάτι, κάνει τη διαφορα. Μια μικρή ποσότητα αλατιού από τις αλυκές του Μεσολογγίου μεταμορφώνει τη γευστική εμπειρία, τονίζει τη νοστιμιά της και φέρνει στο μυαλό όλα αυτά που αγαπάμε στην Ελλάδα, τον κοινό μας τόπο.

Το αλάτι είναι συνυφασμένο με την ιστορία του ανθρώπου στη γη αλλά στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πιο δεμένοι μαζί του. Σε αυτό τον τόπο που περιβάλλεται από θάλασσα, η αλμύρα της είναι βίωμα κοινό, μαζί με τις πλατείες και τις γιορτές, τις γεύσεις και τις μυρωδιές των χωριών, το λαμπρό φως, την ανεμελιά του καλοκαιριού και την χαρά του μοιράσματος, της παρέας. Τέτοιου είδους αναμνήσεις, μαζί με ένα αίσθημα προσμονής για όσα θα ζήσουμε από εδώ και πέρα, αντανακλά η γεύση της νέας ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι. Κάθε δροσιστική γουλιά και μια μικρή πρόποση να ερχόμαστε κοντά και να χαιρόμαστε τους ανθρώπους μας και τον τόπο μας.

Η ιδέα είναι απλή,ωστόσο είναι από αυτές τις περιπτώσεις που κάτι μικρό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Όπως και στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική ακόμα, το αλάτι έρχεται εδώ για να τονίσει τις γεύσεις (δεν είναι τυχαίο που τα πιο πετυχημένα γλυκά έχουν πάντα και μια «τσιμπιά» αλατιού άλλωστε). Η αυθεντική γεύση της Άλφα και οι αρωματικοί λυκίσκοι συναντούν μια μικρή ποσότητα ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου και ξαφνικά η εμπειρία της μπύρας αλλάζει! Δεν πρόκειται φυσικά για μια αλμυρή μπύρα. Ο ρόλος του αλατιού είναι να αναδείξει το γευστικό προφίλ, να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία με ιδιαίτερη επίγευση και ελαφρώς τονισμένη πικράδα. Να πάει την μπύρα που αγαπάμε ένα βήμα παραπέρα.

Αυτό που γευόμαστε στο ποτήρι είναι για μια χρυσαφένια, δροσιστική και ευκολόπιοτη lager, με 5% αλκοόλ, η οποία ζυθοποιείται εξ ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, με 100% ελληνικό κριθάρι. Το διακριτικό, αναπάντεχο στοιχείο του αλατιού την κάνει να ταιριάζει ακόμα πιο πολύ με το φαγητό, ανοίγοντάς την όρεξη για μαζώξεις γύρω από το ίδιο τραπέζι και θυμίζοντάς μας όλα όσα μας συνδέουν.

Δείτε τη νέα ταινία της ΑΛΦΑ εδώ (link TVC YT).

#AlfaSeaSalt #MiaStigmiAlati

Μια γεύση που θυμίζει όλα αυτά που μας συνδέουν-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT