«Chat in Color»: Βρες το χρώμα των ονείρων σου με την KRAFT Paints
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
chat-in-color-βρες-το-χρώμα-των-ονείρων-σου-με-τ-563028754

«Chat in Color»: Βρες το χρώμα των ονείρων σου με την KRAFT Paints

Κάθε φορά, όταν μετακομίζεις ή όταν θέλεις να αλλάξεις την αισθητική του χώρου σου, δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθείς να βρεις το χρώμα που ταιριάζει στην διάθεση που θέλεις να αποπνέει ο χώρος. Μοιάζει με άθλο.

Πια η λύση έρχεται από το «Chat in Color», το νέο καινοτόμο εργαλείο που δημιουργήθηκε από την KRAFT Paints γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα για το σπίτι ή το δωμάτιό σου.

«Chat in Color»: Βρες το χρώμα των ονείρων σου με την KRAFT Paints-1

Η KRAFT Paints γίνεται η πρώτη εταιρία στον κλάδο των χρωμάτων που αξιοποιεί πλήρως την τεχνητή νοημοσύνη. Το ΑΙ συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα της αισθητικής και της διακόσμησης, ειδικά όταν πρόκειται για την επιλογή των χρωμάτων. Γι’ αυτό και το καινοτόμο εργαλείο της ΚRAFT Paints την χρησιμοποιεί, για να ξεδιαλύνει τον γρίφο του ιδανικού χρώματος που δένει με την ψυχολογία που θέλεις να προσδώσεις στον προσωπικό σου χώρο.

Η ψυχολογία των χρωμάτων είναι πολύ σημαντικό πεδίο επιστήμης που εξερευνά τον τρόπο που διάφορα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση της συμπεριφοράς. Για παράδειγμα, το κόκκινο χρώμα που επιλέγεται στο σαλόνι υποδηλώνει πως ορίζει ένα χώρο, στον οποίο ευνοείται η κουβέντα, η αλληλεπίδραση, το «μαζί» και η θετική ενέργεια. Αντίστοιχα, το μπλε χρώμα στο γραφείο ή στο υπνοδωμάτιο βοηθάει στην μείωση του άγχους και αποφορτίζει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια εργασίας ή του ύπνου.

«Chat in Color»: Βρες το χρώμα των ονείρων σου με την KRAFT Paints-2

Το «Chat in Color» επεξεργάζεται αυτές τις πληροφορίες. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δημιουργήσει αποχρώσεις που βασίζονται στην ανθρώπινη έμπνευση και φαντασία; Το στοιχείο που δεν ξέρει είναι τα συναισθήματα σου. Καθώς μπαίνεις στην εφαρμογή, περιγράφεις με λίγες λέξεις την απόχρωση που έχεις στο νου σου ή ανεβάζεις μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει το mood σου. Έτσι δίνεις βρίσκεις την απόχρωσή σου.

Η εφαρμογή αναλύει τις νέες πληροφορίες με τον αλγόριθμο αναζήτησης και βλέπεις πώς μια απλή περιγραφή ή μία εικόνα οδηγεί στην απόχρωση που έχεις φανταστεί. Ύστερα  αν επιθυμείς την προσαρμόζεις με φίλτρα όπου εμφανίζονται συγκεκριμένοι κωδικοί χρωμάτων από τις βεντάλιες της KRAFT Paints, μέχρι να βρεις το χρώμα των ονείρων σου.

Το «Chat in Color» επεκτείνει και εμπλουτίζει δημιουργικά τη καμπάνια «Μίλα μου με Χρώμα» της KRAFT Paints που ξεκίνησε το 2023. Τώρα, η προσωπική έκφραση μέσω του χρώματος αποκτάει νέα διάσταση αφού μπορείς να κάνεις chat με ένα τεχνολογικό εργαλείο που σε νιώθει και σε καταλαβαίνει.

Δείτε το εργαλείο στο παρακάτω link

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT