Πώς το Public φέρνει την αδρεναλίνη των αθλητικών διοργανώσεων στο σπίτι σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-το-public-φέρνει-την-αδρεναλίνη-των-αθλη-563063485

Πώς το Public φέρνει την αδρεναλίνη των αθλητικών διοργανώσεων στο σπίτι σας

Extra large τηλεοράσεις με ήχο κατευθείαν από το γήπεδο για extra large απόλαυση.

Το καλοκαίρι του 2004 θα είναι ένα μεγάλο αθλητικό καλοκαίρι – το Euro 2024 αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι δύο μόνο από τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Πώς όμως θα καταφέρουμε να απολαύσουμε κάθε λεπτό δράσης χωρίς να χάσουμε σε εικόνα, ήχο αλλά και εμπειρία; Προφανώς, η τηλεόραση είναι ο βασικότερος σύμμαχό μας σε αυτόν τον «αγώνα» για ψυχαγωγία. Έτσι, η συναρπαστική γκάμα από Extra Large Τηλεοράσεις, εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, που προσφέρει το Public είναι ικανή να μας δώσει αυτό ακριβώς που ζητάμε.

Σημείο συνάντησης για την παρέα

Ζούμε σε εποχές όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει αθλητικά γεγονότα ακόμα και από την οθόνη του κινητού του. Η αλήθεια όμως είναι ότι έτσι χάνεται η μισή διασκέδαση· τα ποδοσφαιρικά ματς και τα παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο είναι πολύ καλύτερα όταν υπάρχει και παρέα. Για να γίνει το σαλόνι μας σημείο συνάντησης για τους φίλους θα χρειαστούμε μία extra large τηλεόραση. Βέβαια, η σωστή επιλογή γίνεται πάντα σε συνάρτηση με την απόσταση  θέασης: από απόσταση 2 έως 2,3 μέτρων, οι τηλεοράσεις από 46” μέχρι 54” είναι καλή επιλογή, ενώ για θέαση που ξεπερνά τα 2,5 μέτρα θα χρειαστούμε ιδανικά μία οθόνη 55” μέχρι 61”.

Στα Public, λοιπόν, υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από μεγέθη (π.χ. τηλεόρασεις με 55 ίντσες, 65 ίντσες, 75” ίντσες έως  85+ ίντσες) και μάρκες για επιλέξουμε. Μετά, το μόνο που μένει είναι κάνουμε πρόγραμμα με τι αγώνες θέλουμε να παρακολουθήσουμε και πότε. Ύστερα, από μερικά μηνύματα στους φίλους, το σαλόνι μας θα μετατραπεί στο απόλυτο σημείο διασκέδασης του καλοκαιριού.

Υψηλή ανάλυση, υψηλή απόλαυση

Βέβαια, δεν αρκεί μόνο το μέγεθος για να κάνει μία τηλεόραση αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασής μας. Τα αθλητικά γεγονότα χρειάζονται και υψηλή ανάλυση για να τα απολαύσουμε πραγματικά και όπως πρέπει. Για αυτό, όσες διαθέτουν ανάλυση 4K ή 8K προσφέρουν λεπτομέρεια και καθαρότητα σε απίστευτο βαθμό, αποτελώντας εγγύηση ότι δε θα χάσουμε καμία κρίσιμη φάση από τους αγώνες. Επίσης, είναι σημαντικό ο ρυθμός ανανέωσης να είναι από 120Hz και άνω. Γιατί; Επειδή, κατά αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ομαλή κίνηση χωρίς θολώματα. Άλλωστε, κανείς δε θέλει να βλέπει «θολά» ένα γκολ που γράφει ποδοσφαιρική ιστορία ή ένα ρεκόρ που σπάει μετά από πολλές Ολυμπιάδες.

Τέλος, να σημειώσουμε άλλο ένα μέγεθος: ο χαμηλός χρόνος απόκρισης διασφαλίζει πως οι γρήγορες εναλλαγές στις σκηνές δε θα χάνουν την καθαρότητά τους· κάτι, δηλαδή, το αδιαπραγμάτευτο όσον αφορά την παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων.

Ήχος γηπέδου

Η εικόνα υψηλής ανάλυσης χωρίς τον κατάλληλο ήχο είναι μισή διασκέδαση. Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει ευχάριστα ένα αθλητικό γεγονός με τα ηχεία να «μικροφωνίζουν», τα μπάσα να ακούγονται εκκωφαντικά, ή ο ήχος του γηπέδου να ακούγεται «ψεύτικος» στα αυτιά τους; Καλό είναι, λοιπόν, να επιλέξουμε μια συσκευή που υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS-HD (προηγμένες τεχνολογίες ήχου surround, με τις ονομασίες τους να αναφέρονται στις εταιρείες που τις έχουν αναπτύξει). Και αυτό διότι αυτές οι τεχνολογίες μας εξασφαλίζουν πολλαπλά κανάλια ήχου, χαμηλότερη συμπίεση,  υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης σε σύγχρονες συσκευές που υποστηρίζουν streaming, Μας κάνουν, δηλαδή, να αισθανόμαστε ότι είμαστε μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, μία τηλεόραση που υποστηρίζει την τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) προσφέρει απόλυτα ζωντανά χρώματα και αυξημένη αντίθεση που δημιουργούν πιο ρεαλιστική εικόνα και βάθος· είναι κάπως σαν βρισκόμαστε μέσα σε κάθε φάση, σαν να είμαστε μέσα στη μικρή περιοχή και ετοιμαζόμαστε να σκοράρουμε μαζί με τον επιθετικό της ομάδας που υποστηρίζουμε.

Δόσεις χωρίς… τόκους

Ας φανταστούμε ένα πινακάκι γεμάτο κουτάκια. Τι έχουμε μέχρι στιγμής; Μεγάλο μέγεθος, τσεκ. Υψηλή ανάλυση, τσεκ. Ήχος γηπέδου, τσεκ. Χαμηλός χρόνος απόκρισης, τσεκ. Τι μας λείπει; Κάτι που θα κάνει την αγορά της τηλεόρασης των ονείρων μας πιο εύκολο.

Στα Public εκτός από τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις βρίσκουμε και  ασύγκριτη ευκολία πληρωμών. Η υπηρεσία «Τα Πάντα Άτοκα» δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας με έως 36 χαμηλές άτοκες δόσεις και, μάλιστα, χωρίς πιστωτική κάρτα. Επίσης, για τις online αγορές, η πληρωμή μέσω Klarna μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσουμε σε 3 άτοκες δόσεις, πάλι χωρίς κάρτα.

Για ένα αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο δράση και ασύγκριτες συγκινήσεις, λοιπόν, η φάση είναι… Public! Στον ψηφιακό του κατάλογο τηλεοράσεων βρίσκονται όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε την πιο value for money αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT