Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης: 25 χρόνια επιτυχίας με το Summer Camp
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ναυτικός-όμιλος-βουλιαγμένης-25-χρόνια-563065507

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης: 25 χρόνια επιτυχίας με το Summer Camp

 

#sponsored

 

Το καλύτερο Summer Camp της Αθήνας εδώ και σχεδόν 20 χρόνια βρίσκεται στον μαγευτικό κόλπο της Βουλιαγμένης, με τα κρυστάλλινα νερά και τις καταπράσινες εγκαταστάσεις των 14 στρεμμάτων του Ν.Ο.Β.!

Τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα αλλά και την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σ’ ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Β., που αποτελεί πραγματικό παράδεισο για τα παιδιά πού διασκεδάζουν μαθαίνοντας τα αθλήματα του νερού παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

Τα παιδιά γυμνάζονται από καταρτισμένους προπονητές σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται η Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Ιστιοπλοΐα, Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Ιστιοσανίδα, Wakeboard και Waterski*, Yoga, Sup, Κανό, Taekwondo, Τοξοβολία και πολλά άλλα. Η ομάδα του Ν.Ο.Β., που εκπαιδεύει τα παιδιά, εκτός από προπονητές και παιδαγωγοί είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, για τους οποίους ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν επίσης την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Το Summer Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, συνοδεύεται από την μακρά παράδοση ενός ιστορικού ναυταθλητικού σωματείου. Ο Ν.Ο.Β., έχοντας στην κατοχή του πάνω από 550 μετάλλια σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να ανακαλύψουν τα παιδιά την κλήση, το ταλέντο αλλά και ποιο από τα 7 αθλήματα που καλλιεργεί ο Όμιλος αγαπούν περισσότερο, ώστε να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές και κυρίως να ενταχθούν στον κόσμο του αθλητισμού που συμβάλει θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής τους!

Το Summer Camp περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα εξαιρετικά μελετημένο, έτσι ώστε να συνδυάζεται ο αθλητισμός, η δημιουργική απασχόληση και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού. Φυσικά, ποτέ δεν ξεχνάμε ότι οι μικροί μας φίλοι πρέπει να διασκεδάσουν, να παίξουν, να γελάσουν και να κάνουν νέους φίλους με τους οποίους θα δημιουργήσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις! Πάνω απ’ όλα θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα παιδικά πρόσωπα που ανυπομονούν να διηγηθούν στους γονείς τους την συναρπαστική ημέρα τους στη Βουλιαγμένη!

Πρόγραμμα & Ηλικίες

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5-13 ετών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ώστε να δημιουργούν μια παρέα για να περάσουν τις πιο όμορφες, αθλητικές διακοπές.

Το ημερήσιο πρόγραμμα του Summer Camp είναι πλούσιο, γεμάτο με ευχάριστες περιπέτειες και αναρτάται καθημερινά στην Γραμματεία του Ομίλου.

Επίσης, ο Ν.Ο.Β. δίνει μεγάλη έμφαση στη σωστή διατροφή των παιδιών και έτσι επιμελείται λεπτομερώς ένα καθημερινό υγιεινό μενού πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και την απαραίτητη ενέργεια για το γεμάτο αθλητικό τους πρόγραμμα!

Ενδεικτικά κάποιες από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε καθημερινό εναλλασσόμενο πρόγραμμα είναι:

  • Κολύμβηση
  • Ιστιοπλοΐα
  • Υδατοσφαίριση
  • Ιστιοσανίδα (windsurf)
  • Καλλιτεχνική κολύμβηση
  • Θαλάσσιο Σκι
  • Yoga
  • Τοξοβολία
  • Κατασκευές
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Σωστή διατροφή
  • Πρώτες Βοήθειες
  • Safe water sport
  • Ping pong
  • Sup
  • Κανό

Μεταφορά

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς για να εξυπηρετήσει τις περιοχές των βορείων προαστίων, του κέντρου και των νοτίων προαστίων για την προσέλευση των παιδιών στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Ημερομηνίες:

Περίοδος Α
Δευτέρα 17 Ιουνίου – Παρασκευή 5 Ιουλίου

*Προϋπόθεση η επιλογή και των 3 εβδομάδων

Περίοδος Β

Δευτέρα 8 Ιουλίου – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Περίοδος Γ

Δευτέρα 29 Ιουλίου – Παρασκευή 16 Αυγούστου

Περίοδος Δ

Δευτέρα 19 Αυγούστου – Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

+30 2108962142 

www.nov.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT