ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-point-a-μαζί-μας-και-φέτος-563077351

Το Point A μαζί μας και φέτος

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.  Το μαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου Herodion Hotel δεσπόζει ανάμεσα στην εμβληματική Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης και είναι πραγματικά το σημείο όπου η γαστρονομική τελειότητα συναντά την εκπληκτική θέα.

Χαλαρή ατμόσφαιρα, εντυπωσιακή θέα, όχι μόνο στην Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και πανοραμική θέα 360°ολόκληρης της Αθήνας, σε έναν προσεγμένο, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, χώρο.

Το Point A μαζί μας και φέτος-1

Το Point Α σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Wim De Mul και αποτελείται από το εστιατόριο, το μπαρ, τα ψηλά τραπέζια στο πλάι του rooftop και τον χώρο lounge με τις chaises longues, όλα με τέτοια διαρρύθμιση ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την εξαιρετική θέα από όλα τα σημεία κάτω από τον μοναδικό Αθηναϊκό ουρανό.

Το Point A μαζί μας και φέτος-2

Προετοιμάζουμε τους γευστικούς μας κάλυκες για ένα ταξίδι κορυφής στις γεύσεις της Ελλάδας μέσα από το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου. Η γαστρονομική ομάδα, με Chef Consultant τον Χρύσανθο Μανωλόπουλο και Executive Chef τον Σπύρο Μπελιβάνη, αναθεώρησε το υπάρχον μενού, ωδή στην ελληνική γαστρονομία και τις πρώτες ύλες, εμπλουτίζοντάς το με επιπλέον προτάσεις που απογειώνουν τον κατάλογο και σίγουρα και εμάς.

Το Point A μαζί μας και φέτος-3

Φυσικά, οι γαστρονομικές απολαύσεις στο Point A δεν περιορίζονται μόνο στο φαγητό. Σε συνεργασία με τους έμπειρους mixologists του Baretc., στο Point A θα βρείτε εκρηκτικά cocktail που θα σας συνεπάρουν. Για τους λάτρεις του κρασιού, το Point A συνεργάζεται ξανά με τον Sommelier Στέφανο Τριανταφυλλίδη για μία ανανεωμένη λίστα κρασιών που θα σας ταξιδέψει στους κορυφαίους αμπελώνες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

Το Point A μαζί μας και φέτος-4

Συνδυάστε τα μοναδικά cocktail ή το αγαπημένο σας κρασί με το ακαταμάχητο μενού Bar Bites – αν φυσικά καταφέρετε να αντισταθείτε σε ένα κανονικό δείπνο στο εστιατόριο.

Για ακόμα μία χρονιά, το Point A θα είναι οικοδεσπότης ειδικών εκδηλώσεων. Αυτές περιλαμβάνουν τα Full Moon Live Nights με την καλλιτέχνιδα Νίνα Μαζάνη στις ημερομηνίες 22/6, 21/7, 18/8 & 18/9, 21:00-23:00. Επιπλέον, από τις 3/6, κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 20:00 έως τις 23:00 θα υπάρχει DJ με τη συνοδεία των ξεχωριστών cocktail του Point A Bar και το Bar Bites Menu. Για όσους παρακολουθούν παράσταση στο Ηρώδειο και θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους στο rooftop με θέα την Ακρόπολη μετά την παράσταση, το Point A θα παραμένει ανοιχτό με διευρυμένο ωράριο και θα προσφέρει ειδικό after theatre menu.

Το Point A μαζί μας και φέτος-5

Και φέτος, το Point A κάνει πράξη την παντοτινή του υπόσχεση: να μας μυήσει σε έναν γευστικό παράδεισο με γαστρονομικές προτάσεις, εξαιρετικά cocktails και κορυφαίες ετικέτες κρασιών, όλα υπό το βλέμμα της επιβλητικής Ακρόπολης.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.acropolispoint.com/

Κρατήσεις

Online

Email: [email protected]

Τηλ.: +30 2144025700

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT