Πώς θα νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς στο σπίτι σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-νιώθετε-ήρεμοι-και-ασφαλείς-στο-563098132

Πώς θα νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς στο σπίτι σας

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Full Προστασία Κατοικίας» διαθέτει μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων για να έχετε αυτό που ζητάτε με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Τι ορισμό θα δίνατε στον όρο «σπίτι»; Μήπως το πιο πολύτιμό σας υλικό αγαθό; Το μέρος όπου εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατοικούν; Εκεί, δηλαδή, όπου στεγάζονται τα όνειρα, οι ελπίδες και οι κόποι μίας ζωής; Ή πιο απλά: όλα αυτά μαζί. Η Εθνική Τράπεζα, λοιπόν, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει για τον καθένα από εμάς το σπίτι του, προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης κατοικίας, το Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι με κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο επωφελείστε διπλά με έκπτωση από την Εθνική Ασφαλιστική 15% στα μικτά ασφάλιστρα του πρώτου έτους, αλλά και μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10% υπό τις προϋποθέσεις του νόμου 5045/2023.

Τι ακριβώς όμως είναι η ολοκληρωμένη λύση Full Προστασία κατοικίας; Πρόκειται, επί της ουσίας, για ένα πρόγραμμα ασφάλισης της κύριας ή της εξοχικής κατοικίας και του περιεχομένου τους, γεμάτο ευελιξία, με μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων. Είναι, δηλαδή, ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Τι ακριβώς προσφέρει

Κάλυψη ακινήτου ή/και του περιεχομένου του, σε αξία καινούριου, χωρίς ο ασφαλισμένος/ιδιοκτήτης να ζημιώνεται οικονομικά λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή του περιεχομένου του. (Με πιο απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι για ένα κτήριο καλύπτεται το κόστος της εξολοκλήρου ανακατασκευής ενός πανομοιότυπου και του ίδιου είδους, χρήσης και κατασκευής κτηρίου στο ίδιο ακριβώς οικόπεδο, ενώ για ένα αντικείμενο καλύπτεται το κόστος αντικατάστασής του με καινούργιο αντικείμενο του ίδιου ή πλέον παρεμφερούς τύπου ή προδιαγραφών).

Μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων, ώστε να επιλέξετε το πακέτο ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες σας:

  • Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς κάλυψη για σεισμό
  • Δυνατότητα επιλογής πακέτου ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές της κύριας/μόνιμης κατοικίας
  • Δυνατότητα ασφάλισης και της εξοχικής/δευτερεύουσας κατοικίας στο πακέτο με απαλλαγές
  • Δυνατότητα ασφάλισης είτε της κατοικίας, είτε του περιεχομένου της, ή και των δύο
  • Μεγάλο εύρος καλύψεων από πολλαπλούς κινδύνους όπως καιρικά φαινόμενα, φωτιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, διάρρηξη, απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής, τρομοκρατικές-κακόβουλες ενέργειες, διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης κ.ά. ανάλογα με το αν πρόκειται για κύρια/μόνιμη κατοικία ή εξοχική/ δευτερεύουσα κατοικία
  • Υπηρεσία δωρεάν επείγουσας τεχνικής βοήθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. (Πιο συγκεκριμένα, έχετε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, απώλεια κλειδιών ή πρόβλημα στην κλειδαριά κ.ά.)
  • Έχετε επιπλέον έκπτωση στα ασφάλιστρα υπό προϋποθέσεις. Αν για παράδειγμα το ακίνητό σας διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας έχετε έκπτωση 3,5% στα ασφάλιστρα, ενώ αν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με εταιρεία security, η έκπτωση διαμορφώνεται σε 5%.
  • Άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ανάγκης.

Το κόστος του ασφαλίστρου διαμορφώνεται βάσει του πακέτου (με ή χωρίς απαλλαγές), των καλύψεων (με ή χωρίς σεισμό) που θα επιλέξετε, ενώ η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι ετήσια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για όσο διάστημα επιθυμείτε.

Ένα απλό παράδειγμα

Ας δούμε όμως πόσο ακριβώς θα σας κοστίσει το μήνα, παίρνοντας ως υπόθεση εργασίας το εξής παράδειγμα: πακέτο οικοδομής διαμερίσματος 80 τ.μ. με απαλλαγές και έκπτωση 5% λόγω πόρτας ασφαλείας, συναγερμού και σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων. Ποιο θα είναι το μηνιαίο σας κόστος; Θα έχετε ασφάλιση της κατοικίας σας από μόλις €13,46 το μήνα με την κάλυψη σεισμού.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, όπου τα κατάλληλα πιστοποιημένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στελέχη της θα σας ενημερώσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος «Full Προστασία Κατοικίας» παρέχοντάς σας όλη την κατάλληλη προσυμβατική πληροφόρηση, ώστε να επιλέξετε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στις απαιτήσεις και ανάγκες σας. Νιώστε, δηλαδή, ήρεμοι και ασφαλείς με αξιόπιστη και υπεύθυνη ασφάλιση κατοικίας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας θα βρείτε στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και στο nbg.gr.

————————————————————–

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι εκπτώσεις παρέχονται από την Εθνική Ασφαλιστική. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559 Αθήνα, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 237901000, Α.Μ.Ε.Ε.Α.:311481, www.nbg.gr, Αριθμός Ειδικού Μητρώου του Ε.Ε.Α.:1028 (insuranceregistry.uhc.gr).

Η διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

[Reference: www.nbg.gr/el/idiwtes/asfalistika-programmata/asfaleia-katoikias/full-prostasia-katoikias]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT