Super γρήγορο, super αξιόπιστο: Το «νέο» ίντερνετ απλά συνδέεται στην πρίζα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
super-γρήγορο-super-αξιόπιστο-το-νέο-ίντερνε-563097778

Super γρήγορο, super αξιόπιστο: Το «νέο» ίντερνετ απλά συνδέεται στην πρίζα

Το Nova 5G Home internet έρχεται κοντά σας, συνδέεται αμέσως, χωρίς καν εγκατάσταση· ένα plug n’ play πρόγραμμα, σε οικονομική τιμή που θα σας λύσει τα χέρια.

Οι εποχές όπου το ίντερνετ έκανε έναν πολύ χαρακτηριστικό ήχο για χρειαζόταν αρκετά λεπτά μέχρι να συνδεθεί στη γραμμή, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, όλη μας η ζωή είναι πιο συνδεδεμένη στο διαδίκτυο: στέλνουμε email για τη δουλειά, επικοινωνούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μέσω τσατ, κάνουμε βιντεοκλήσεις για να δούμε τους γονείς μας στο χωριό (ή τα παιδιά μας όταν λείπουμε εμείς σε επαγγελματικό ταξίδι), πληρώνουμε ηλεκτρονικά λογαριασμούς, παρακολουθούμε ταινίες και αθλητικά γεγονότα, παίζουμε games· τα πάντα είναι ίντερνετ. Οπότε, όπως είναι λογικό, έχουμε μεγάλες απαιτήσεις για αυτό – τόσο όσον αφορά την ταχύτητα όσο και τη σταθερότητα.

Σε κάθε περίπτωση, το να καθυστερεί στις μέρες μας το ίντερνετ είναι εκτός από αντιπαραγωγικό και τρομερά εκνευριστικό. Τι λύσεις υπάρχουν άραγε εκεί έξω για να κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη και λίγο πιο εύκολη;

Μία μικρή επανάσταση

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Νova για το Nova 5G Home internet φέρνει μία μικρή επανάσταση στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας. Και πώς το κάνει αυτό; Αφήνει πίσω της τον χαλκό και προσφέρει πάρα πολύ υψηλές ταχύτητες με πάρα πολύ μεγάλη αξιοπιστία – ό,τι ακριβώς θέλετε και χρειάζεστε δηλαδή. Ένα απλό παράδειγμα για μία τυπική μέρα: ξεκινάτε το πρωί στέλνοντας «πολύ βαριά» ηλεκτρονικά αρχεία για τη δουλειά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, συνεχίζετε κάνοντας βιντεοκλήσεις με κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο (χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε και να κλείσετε δέκα φορές το παράθυρο επειδή «πέφτει» η σύνδεση), παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες στην πιο υψηλή ανάλυση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μήπως, όμως, θα πρέπει να περιμένετε πολύ για τη νέα σας σύνδεση; Μήπως χρειάζονται ειδικές γνώσεις ή κάποιος ειδικός για να την εγκαταστήσει σπίτι σας; Κι όμως, το Nova 5G Home internet δε χρειάζεται τίποτα τέτοιο – ούτε καν εγκατάσταση. Η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα plug ‘n play Wi-Fi 6 router με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη μόλις ημέρα της εγκατάστασης και από μόλις 26 ευρώ τον μήνα.

Τι ακριβώς απολαμβάνουν οι πελάτες που θα το επιλέξουν; Απεριόριστο internet με ταχύτητες έως 100Mbps και απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά σταθερά και κινητά δίκτυα. Επίσης, να σημειώσουμε ότι η νέα εμπειρία του 5G Home Internet της Nova είναι λιγότερο επιρρεπής στις βλάβες, ενώ πέρα από τις υπερυψηλές ταχύτητες προσφέρει τη δυνατότητα για απρόσκοπτη και ταυτόχρονη χρήση για streaming, gaming, εργασία, πλοήγηση και τηλεφωνία.

Ένα ιδανικός συνδυασμός

Τέλος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την εν λόγω προσφορά με τη συνδρομητική πλατφόρμα της EON και εκτός από σούπερ γρήγορο, σούπερ αξιόπιστο ίντερνετ να έχουν πρόσβαση σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα, σε πρωτοπόρες υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Πόσο θα σας κοστίσει αυτό; Η τιμή είναι τουλάχιστον συμφέρουσα, αφού το 5G Home Internet σε συνδυασμό με την EON ξεκινά μόνο από 32 ευρώ το μήνα.  

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο Nova.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT