The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
the-island-concept-exclusive-διακοπές-στον-κόλπο-του-μιραμπέ-563104042

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου

Στον κόλπο του Μιραμπέλου, σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω σε μια μικρή, απομονωμένη χερσόνησο στις βόρειες ακτές της Κρήτης, λιγότερο από 45 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το ξενοδοχείο The Island Concept επαναπροσδιορίζει την έννοια της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες διακοπών για εκλεκτικά γούστα. Αντλώντας σχεδιαστικά έμπνευση από την απλότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με την αψεγάδιαστη μεσογειακή φύση να περιβάλλει τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του που απλώνονται σε επιφάνεια 6.000 τ.μ., εγγυάται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σε ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς, κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-1

Η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, είναι από μόνη της προορισμός. Θα κολυμπήσετε στην υπέροχη θάλασσα του κόλπου, θα απολαύσετε ατέλειωτους απογευματινούς περιπάτους στη χρυσή, εξωτική αμμουδιά, θα χαρείτε τον κρητικό ήλιο και την εκπληκτική θέα. Προορισμός είναι όμως και τα δεκαπέντε δωμάτια και σουίτες του The Island Concept, που υπόσχονται απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης για τους πλέον απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τα έντεκα από αυτά διαθέτουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα ή εξωτερικό υδρομασάζ, που υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές σας ακόμη πιο συναρπαστικές, από την άνεση του δικού σας χώρου. 

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-2

Πέρα όμως από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις διαμονής, την εμπειρία της φιλοξενίας απογειώνουν οι πολυάριθμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και φροντίδας που παρέχει το ξενοδοχείο. Bespoke γευστικές προτάσεις σας περιμένουν στο εστιατόριο και το μπαρ του συγκροτήματος, ενώ το boutique spa προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να αποτοξινωθείτε, να αναζωογονηθείτε και να τονώσετε σώμα και πνεύμα. Κατόπιν συνεννόησης, η εξειδικευμένη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα του θα σας προτείνει την κατάλληλη συνεδρία για τις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα, το σύγχρονο open air γυμναστήριο, εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις anti-gravity και aerial yoga, υπόσχεται να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα, διατηρώντας την άψογη φυσική σας κατάσταση, και στις διακοπές σας.

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-3

Σε ένα περιβάλλον ιδανικό για νεόνυμφους και ζευγάρια, όπου η χαλαρωτική ατμόσφαιρα συναντά τις πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες, κάθε στιγμή της καλοκαιρινής σας απόδρασης θα σας μείνει αξέχαστη. Βραδιές παρατήρησης νυχτερινού ουρανού, πρωτότυπα εργαστήρια κρητικής κουλτούρας, molecular mixology αλλά και DJ workshops, θαλάσσια σπορ, βραδιές κιθάρας, μια πλούσια ποικιλία από εμπνευσμένες δραστηριότητες βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας εντός των εγκαταστάσεων του The Island Concept. Την παλέτα των εμπειριών συμπληρώνουν μια σειρά από υπέροχες εκδρομές —από το φαράγγι της Σαμαριάς μέχρι εξορμήσεις με ιστιοπλοϊκό με προορισμό τη νήσο Χρυσή, περιήγηση στην παραμυθένια Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, επίσκεψη με καραβάκι στη Σπιναλόγκα— με ορμητήριο το ξενοδοχείο.

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-4

Το The Island Concept ανήκει στον όμιλο Mirum, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια μέσω του στρατηγικού του επενδυτή Mirum Hellas. Το portfolio του ομίλου περιλαμβάνει επίσης τις Mirum Villas στην Ελούντα, ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, απέναντι από τη Σπιναλόγκα, αλλά και το εν εξελίξει πρότζεκτ Elounda Hills. Πρόκειται για ένα βιώσιμο resort, σχεδιασμένο με βάση τις αρχές της αειφορίας, που θα φιλοξενεί ξενοδοχείο 5 αστέρων και branded κατοικίες συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατομμυρίων ευρώ.

The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-5
The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-6
The Island Concept: Exclusive διακοπές στον κόλπο του Μιραμπέλου-7

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT