SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
seajets-ταχύτητες-ρεκόρ-άνεση-και-πολυτέλει-563108062

SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο

Πόσα νησιά χωρούν σε ένα καλοκαίρι; Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα ή Κρήτη; Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη ή αξέχαστες βουτιές στο Κουφονήσι, την Αμοργό, τη Μήλο και τη Σέριφο; Ραντεβού με την ιστορία στη Ρόδο των ιπποτών ή χαλαροί ρυθμοί στην ήσυχη Χάλκη;  Κοσμοπολιτισμός και απίθανες αμμουδιές στην κατάφυτη Σκιάθο ή διαδρομές στην όμορφη φύση της σοφιστικέ Αλοννήσου; Η SEAJETS φέρνει το Αιγαίο και το ελληνικό καλοκαίρι πιο κοντά με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, που σας ταξιδεύουν στους αγαπημένους σας προορισμούς με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια.

Κι εγώ Jet, κι εσύ Jet, όλοι Jet! Και αυτή τη χρονιά, το WorldChampion Jet, το γρηγορότερο ταχύπλοο στον κόσμο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του, εκμηδενίζει τις αποστάσεις στις ελληνικές θάλασσες. Αναχωρώντας καθημερινά από Πειραιά, φτάνει στη Σύρο σε μόλις 2 ώρες, «δένει» στη Μύκονο 35 λεπτά αργότερα και συνεχίζει για Νάξο (3 ώρες και 20 λεπτά), Ίο (4 ώρες) και Σαντορίνη (4 ώρες και 50 λεπτά). Και βέβαια, με τον «παγκόσμιο πρωταθλητή» των ταχύπλοων η εμπειρία on board είναι συναρπαστική. Θα ευχαριστηθείτε το ταξίδι σας στα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα και στα πολυτελή lounges και θα κάνετε οπωσδήποτε μια στάση το κεντρικό αίθριο, όπου σας περιμένει μια έκπληξη: το πιο γρήγορο μονοθέσιο της Formula 1 μέσα στο πιο γρήγορο πλοίο του κόσμου. Εδώ θα δείτε από κοντά και θα βγάλετε όσες αναμνηστικές φωτογραφίες επιθυμείτε με τη γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen στις πίστες τις χρονιές 2003- 2004 και συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του στις Κυκλάδες. Βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek ShippingAwards 2019», ξεχωρίζει εκτός από την ταχύτητά του για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία και τη συνέπειά του.

Με 400 διασυνδέσεις μεταξύ λιμανιών των νησιών του Αιγαίου, συνολική χωρητικότητα στόλου 24.000 επιβάτες, δυνατότητα μεταφοράς 3.800 οχημάτων και 34 χρόνια εμπειρίας στις θαλάσσιες μεταφορές, η SEAJETS αναχωρεί από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Μαντούδι, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Βόλο για 50 μαγευτικούς προορισμούς. Αρκεί να ανοίξετε τον χάρτη, να εμπνευστείτε και να ετοιμαστείτε για τη δική σας περιπέτεια, απολαμβάνοντας το ταξίδι εν πλω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό. Γιατί με τα ταχύπλοα της SEAJETS το island hopping είναι η ανεπανάληπτη εμπειρία του καλοκαιριού. Πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ, με απόλυτη ασφάλεια, πολυτελείς παροχές και απαράμιλλη άνεση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

210 710 7 710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο-1
SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο-2
SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο-3
SEAJETS: Ταχύτητες ρεκόρ, άνεση και πολυτέλεια με προορισμό το Αιγαίο-4
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT