Public x Soteur: Τέχνη και περιβάλλον σε μια συλλεκτική τσάντα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
public-x-soteur-τέχνη-και-περιβάλλον-σε-μια-συλλεκ-563109688

Public x Soteur: Τέχνη και περιβάλλον σε μια συλλεκτική τσάντα

Οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας. Μπορείτε να τις παρατηρήσετε παντού: κρεμασμένες στους ώμους των περαστικών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ή στα ταμεία των καταστημάτων, με τους καταναλωτές να τοποθετούν μέσα σε αυτές τα προϊόντα που αγοράζουν. Eίναι ευκολοφόρετες, πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Οι τσάντες αυτές αποτελούν ένα όπλο ενάντια στην κλιματική αλλαγή, καθώς η επαναχρησιμοποίησή τους στις αγορές και την καθημερινότητά μας περιορίζει τη χρήση πλαστικής σακούλας μιας χρήσης, η οποία συνήθως καταλήγει στα σκουπίδια και στη θάλασσα.

Παρ’ όλα αυτά, οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων θεωρούνται και ως ένα κουλ αξεσουάρ, μιας και η επιφάνειά τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια πολύχρωμη πλατφόρμα έκφρασης από καλλιτέχνες. Τα χρώματα και τα σχέδια δίνουν μια φρέσκια ματιά στο στιλ μας, αλλά και στις βόλτες μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους, το Public συνεργάστηκε με τον street artist Σωτήρη Φωκέα, γνωστό και ως Soteur, για την δημιουργία μιας συλλεκτικής τσάντας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας αγορών με δημιουργικό και περιβαλλοντικό τρόπο.

Πέρα από την πρακτική της φύση, η νέα Public τσάντα Soteur αποτελεί ένα έργο τέχνης. Οι ποπ δημιουργίες του Soteur, με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα doodles (αφηρημένα σκίτσα),  προκαλούν συναισθήματα ευφορίας και εμπνέουν την καταβύθιση στον καλλιτεχνικό του κόσμο. Σε συνδυασμό με την φρέσκια ματιά του Public, η τσάντα πολλαπλών χρήσεων υψηλής ποιότητας, σε δύο μεγέθη, διακρίνεται για τόσο για το στιλ της, όσο και για την αντοχή της στον χρόνο, καθώς δεν μολύνει το περιβάλλον.

Η κατασκευή της από ανακυκλώσιμα υλικά αποτελεί μια ηχηρή δήλωση για την αφοσίωση των Public στην κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Εκτός όμως από την περιβαλλοντική ευαισθησία, είναι σημαντικό να υιοθετούνται πρακτικές upcycling με έναν πολύχρωμο και συναισθηματικό τρόπο, όπως η νέα τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Public. Με αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να τις μιμηθούν και να τις ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους.

Ανακαλύψτε την στα καταστήματα Public Γλυφάδας, Golden Ηall, Συντάγματος, The Mall Athens, Πειραιά, Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή, καθώς και στο Public.gr. Ύστερα, αφήστε την τέχνη και την περιβαλλοντική συνείδηση να σας συντροφεύσουν σε κάθε σας βήμα. Η αγορά της αποτελεί μια πράξη φροντίδας προς το περιβάλλον, αλλά και προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT