ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
anek-lines-με-τον-αέρα-του-τόπου-της-563130394

ANEK LINES: Με τον αέρα του τόπου της!

Πώς είναι όταν φτάνεις στην Κρήτη και όλοι τρέχουν να σε καλωσορίσουν; Να σε φροντίσουν, να σου προσφέρουν τις καλύτερες νοστιμιές τους, να σε βάλουν στο σπίτι τους, να σε κάνουν να νιώσεις παραπάνω από ευπρόσδεκτος είτε σε ξέρουν χρόνια, είτε όχι; Σαν τους φημισμένους για τη φιλοξενία τους κρητικούς που σε κερδίζουν για πάντα, έτσι σε υποδέχονται και τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES που σε φέρνουν στη Μεγαλόνησο. Σαν να σε προετοιμάζουν για αυτό που θα ακολουθήσει, κερδίζουν γρήγορα την εμπιστοσύνη σου με την άνεση και την οικειότητα που προσφέρουν. Γνήσια κρητικιά η ANEK LINES, δείχνει τη γενναιοδωρία της ήδη από την ώρα της κράτησης των εισιτηρίων, αφού προσφέρει ακαταμάχητα πακέτα προσφορών τα οποία ξεκινούν από 102€ για επιβάτες με Ι.Χ. ή από 229€ για 4κλινη καμπίνα και Ι.Χ. Στο site www.anek.gr βρίσκεις πολλά πακέτα ακόμη για δρομολόγια από και προς Ηράκλειο και Χανιά, ανάλογα με τις ανάγκες σου, τα οποία σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην Κρήτη!

ANEK LINES: Με τον αέρα του τόπου της!-1
ANEK LINES: Με τον αέρα του τόπου της!-2

Και όχι μόνο εσένα και την οικογένεια ή την παρέα σου αλλά και τον αγαπημένο σου τετράποδο φίλο, αφού κατά το έτσι κι αλλιώς πολύ ευέλικτο online booking κάνεις κράτηση θέσης και για εκείνον ή ακόμη καλύτερα επιλέγεις τις καμπίνες PET, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ώστε να περάσετε όλο το ταξίδι παρέα με άνεση και χαρά. Έξτρα… κρητικό κέρασμα από την ANEK LINES το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, το οποίο σου δίνει αποκλειστικά προνόμια, ακόμη περισσότερες προσφορές και πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μέσω αυτού μάλιστα, συλλέγεις πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις ανά πάσα στιγμή για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων, κάνοντας κάθε σου ταξίδι να μετράει περισσότερο. Επιπλέον, και μόνο η συμμετοχή στο πρόγραμμα Seasmiles σου εξασφαλίζει εκπτώσεις και προνόμια σε ένα τεράστιο δίκτυο περισσότερων από 240 συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκδώσεις ηλεκτρονικά την ψηφιακή κάρτα σου μέσω του https://seasmiles.com/el ή εν πλω. Εάν εντωμεταξύ ανήκεις στην Blue ή Silver βαθμίδα μπορείς όσο κάνεις τη βόλτα σου στους πολυτελείς χώρους του πλοίου να εκτυπώσεις τη φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα σου. Με αυτήν και χρησιμοποιώντας παράλληλα, τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που υπάρχουν στα 9 πλοία του στόλου της ΑΝΕΚ LINES, συμβάλλεις κι εσύ σε ένα βιώσιμο μέλλον χωρίς πλαστικό.

ANEK LINES: Με τον αέρα του τόπου της!-3

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν ακόμη και αν δεν ταξιδεύεις για Κρήτη αφού η ΑΝΕΚ LINES είναι μέλος της Attica Group η οποία διαθέτει 40 πλοία – Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways- τα οποία ταξιδεύουν καθημερινά σε περισσότερα από 60 σημεία στην Ελλάδα αλλά και την Ιταλία. Μένει απλά να διαλέξεις τον προορισμό σου για φέτος το καλοκαίρι!

ANEK LINES: Με τον αέρα του τόπου της!-4
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT