Η Blue Star Ferries φέρνει πιο κοντά το ελληνικό καλοκαίρι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-blue-star-ferries-φέρνει-πιο-κοντά-το-ελληνικό-καλο-563132302

Η Blue Star Ferries φέρνει πιο κοντά το ελληνικό καλοκαίρι

Τα καλοκαίρια μας είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τα αγαπημένα πλοία της Blue Star Ferries: όλοι γνωρίζουμε τις ωραιότερες θέσεις για να αγναντεύσουμε τη θάλασσα ή τα λιμάνια κατά τις στάσεις, όλοι έχουμε φωτογραφίσει από τα καταστρώματα της τον ήλιο να δύει στο Αιγαίο, όλοι ξέρουμε ότι με την Blue Star Ferries οι διακοπές ξεκινούν μέσα από το πλοίο. Μέλος της Attica group ο στόλος της οποίας ξεπερνά τα 40 πλοία, τα οποία ταξιδεύουν καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του έτους σε περισσότερους από 60 προορισμούς, στην Ελλάδα και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδα – Ιταλία), η Blue Star Ferries μας ταξιδεύει και φέτος στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. 

Η Blue Star Ferries φέρνει πιο κοντά το ελληνικό καλοκαίρι-1

Η οικειότητα που νιώθεις στους χώρους των πλοίων της Blue Star Ferries είναι πρωτόγνωρη: ξέρεις ήδη ποια σνακ και γλυκά να επιλέξεις από τα φιλόξενα μπαρ, απολαμβάνεις πάντα τα νόστιμα πιάτα στα self service εστιατόρια ή ανακαλύπτεις τις νέες εμπνευσμένες δημιουργίες στα εστιατόρια A la Carte, τα οποία επιπλέον προσφέρουν μία πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών εν πλω! Τα δε Bonheur bars, το premium concept στα Blue Star Paros και Naxos, για snack και καφέ με στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού, είναι η εμπειρία που δεν χάνεις ποτέ.

Ποιος δεν έχει κάνει τη βόλτα του στα καταστήματα των πλοίων, ψωνίζοντας δώρα για τους αγαπημένους του ή είδη που ξέχασε να προμηθευτεί πριν την αναχώρησή του – από κοσμήματα και καλλυντικά, μέχρι είδη ταξιδίου και ένδυσης – και ποιος δεν έχει ανακουφιστεί βλέποντας ότι διατίθενται ΑΤΜ για γρήγορες αναλήψεις εν πλω; 

Η Blue Star Ferries φέρνει πιο κοντά το ελληνικό καλοκαίρι-2

Σαν στο σπίτι μας πια, τα πλοία της Blue Star Ferries για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, μεταφέρουν τις ωραιότερες αναμνήσεις μας και τα μελλοντικά μας σχέδια μαζί. Για αυτό και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις μεταφορικές τους υπηρεσίες και μάς προσφέρουν ατέλειωτα προνόμια για να μας ευχαριστήσουν.
Τα μικρά παιδιά αποκτούν έναν νέο συναρπαστικό φίλο, τον παιδικό ήρωα Bluestarino, ο οποίος τα περιμένει στις 4κλινες εξωτερικές καμπίνες, ενώ παράλληλα προμηθεύονται από τη ρεσεψιόν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές για να χρωματίσουν το δικό τους καλοκαίρι έως ότου φτάσουν στο νησί. 
Τα… μεγάλα παιδιά, εκτός από τις άψογες υπηρεσίες συνολικά, απολαμβάνουν την on-board infotainment πλατφόρμα @sea: συνδέεσαι μέσω του wifi του πλοίου και έχεις απεριόριστη πρόσβαση σε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό – από χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σου μέχρι podcast και μουσική.

Η Blue Star Ferries φέρνει πιο κοντά το ελληνικό καλοκαίρι-3

Οι ευκολίες όμως της Blue Star Ferries ξεκινούν πριν την επιβίβαση αφού όλοι απολαμβάνουμε τα προνόμια που μάς παρέχονται ήδη από την κράτηση των εισιτηρίων: το εύκολο online booking το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής θέσης και για το κατοικίδιό μας ή την επιλογή καμπίνας PET για να περάσουμε όλο το ταξίδι μαζί του, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles που μάς δίνει προνόμια και προσφορές ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, εκπτώσεις στο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι ξεπερνούν τους 240 και φυσικά πόντους τους οποίους εξαργυρώνουμε ανά πάσα στιγμή εκδίδοντας δωρεάν ή με έκπτωση εισιτήρια. Έξτρα kudos για την ψηφιακή κάρτα, την οποία μπορείς να εκδώσεις online στο https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω και για την φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα την οποία επίσης τυπώνεις εν πλω ως μέλος της Blue ή Silver βαθμίδας, οι οποίες αποκηρύσσουν το πλαστικό. Με την Blue Star οι διακοπές είναι, από όλες τις απόψεις, συναρπαστικές.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT