ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αιγαίο-ή-σαρωνικός-με-hellenic-seaways-563133937

Αιγαίο ή Σαρωνικός με Hellenic Seaways

Ηλιοβασίλεμα στην Πορτάρα της Νάξου, nightlife στην Πάρο, βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Κουφονησίου ή ρακόμελα και πεζοπορικές εξορμήσεις στην Αμοργό;
Ένα σαββατοκύριακο στην καλλιτεχνική Ύδρα με τα πανέμορφα αρχοντικά ή στις καταπράσινες
Σπέτσες; Δεκαπενταύγουστος στα μοναδικά μεσαιωνικά μαστιχοχώρια της Χίου ή με ούζο και
φημισμένη σαρδέλα στα παραδοσιακά ψαροχώρια της Λέσβου;
Με το νου να ταξιδεύει στα νησιά και τις επιλογές να μην έχουν τελειωμό, τα αιώνια καλοκαιρινά
διλήμματα βρίσκουν την απάντησή τους στα πλοία της Hellenic Seaways.
Με σύγχρονο στόλο ο οποίος αποτελείται από 15 πλοία, με απεριόριστες επιλογές προορισμών και
όρεξη για αποδράσεις, η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group η οποία διαθέτει 40 πλοία που ταξιδεύουν όλο τον χρόνο σε 60 προορισμούς σε Ελλάδα και Ιταλία, εγγυάται σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες.

Αιγαίο ή Σαρωνικός με Hellenic Seaways-1

Από τις κρατήσεις εισιτηρίων που γίνονται εύκολα μέσω του online booking στο οποίο διαλέγεις θέση ακόμη και για το ζωάκι σου ή επιλέγεις, χωρίς έξτρα χρέωση, την καμπίνα PET, μέχρι το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles το οποίο εξασφαλίζει προνόμια και προσφορές μεσούσης του καλοκαιριού, έξτρα εκπτώσεις στο δίκτυο 240 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και βέβαια τους πόντους τους οποίους εξαργυρώνεις σε δωρεάν ή με έκπτωση εισιτήρια, η Hellenic Seaways έχει έννοια την άνεση και απόλαυση των επιβατών. Για αυτό άλλωστε δημιούργησε και την on-board infotainment πλατφόρμα @sea στην οποία συνδέεσαι μέσω του wifi του πλοίου και αποκτάς απεριόριστη πρόσβαση σε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό για ένα πιο ευχάριστο ταξίδι.
Μέσα σε όλα αυτά όμως η έννοια της αφορά και το περιβάλλον αφού όχι μόνο έχει εγκαταστήσει στα πλοία κάδους ανακύκλωσης, αλλά προσφέρει στα μέλη του προγράμματος Seasmiles είτε ψηφιακή κάρτα (την εκδίδεις online στο https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω) είτε φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα (τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας τυπώνουν εν πλω), φροντίζοντας για ένα βιώσιμο μέλλον.

Αιγαίο ή Σαρωνικός με Hellenic Seaways-2

Με την Hellenic Seaways… ταξιδεύουμε και φέτος στα αγαπημένα μας νησιά. Aero Highspeed και Flying Cat 4 μας μεταφέρουν πριν καν το καταλάβουμε στον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες, την Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι, ενώ στις Κυκλάδες – Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι, Αμοργό – μας ταξιδεύει ακόμη και για Σαββατοκύριακο το φημισμένο Highspeed 4! Κι αν η φιλοσοφία μας ταιριάζει καλύτερα στα μεγάλα, γοητευτικά νησιά του Β.Α Αιγαίου τότε η Hellenic Seaways αναλαμβάνει και πάλι να κάνει το μακρύ ταξίδι μας άνετο και απολαυστικό.
Οι ωραιότερες διακοπές ξεκινούν με ένα κλίκ στο hsw.gr και μάλιστα με εκπτώσεις έως και 50%!

Αιγαίο ή Σαρωνικός με Hellenic Seaways-3
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT