Η μαγεία της Euroleague παίζει στην πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova, αποκλειστικά στο Νovasports
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-μαγεία-της-euroleague-παίζει-στην-πλατφόρμα-ε-563249239

Η μαγεία της Euroleague παίζει στην πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova, αποκλειστικά στο Νovasports

Η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης θα χαρίσει για άλλη μία χρονιά αξέχαστες στιγμές στους τηλεθεατές.

Μεγάλα σουτ της τελευταίας στιγμής, άμυνες που κλειδώνουν τα ατού του αντιπάλου, ηρωικά κοψίματα και καρφώματα που γίνονται viral – αυτές είναι λίγες μόνο από τις κορυφαίες στιγμές που προσφέρει στο φίλαθλο κοινό η Euroleague. Μάλιστα, εδώ και κάποιους μήνες, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης έχει εξελιχθεί σε μία ελληνική υπόθεση, αφού οι δύο αιώνιοι -Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός- αποτελούν τους αδιαφιλονίκητους πρωταγωνιστές της.

Οι «πράσινοι» είναι οι τελευταίοι κάτοχοι του τροπαίου που επιστρέφουν δριμύτεροι μετά τον περσινό τους θρίαμβο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τερματίσουν φέτος πρώτοι, μετά την περσινή τρίτη θέση στο Final Four του Βερολίνου.

Είναι γεγονός ότι οι μεταξύ τους μάχες στην περσινή σεζόν άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για φέτος. Τα μπάτζετ, το επίπεδο και ο ανταγωνισμός έχουν ανέβει κατακόρυφα, δημιουργώντας τεράστιες προσδοκίες για τη σεζόν 2024-2025 που θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά μόνο στο Novasports.

Νέα σεζόν, νέες ελπίδες

Τι έχει συμβεί από τότε μέχρι σήμερα; Ο Παναθηναϊκός κράτησε τα μεγάλα ατού της περσινής χρονιάς (Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ) και προσέθεσε στη μηχανή του μεγάλα ονόματα από την Ευρωλίγκα και την Αμερική- όπως ο Λορέντζο Μπράουν και ο Τσεντί Οσμάν ο οποίος άφησε τον μαγικό κόσμο του NBA για να φορέσει τα «πράσινα». Όσο για τον Ολυμπιακό; Οι ερυθρόλευκοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ αλλά και την προσθήκη του Γάλλου σούπερ σταρ Εβάν Φουρνιέ.

Παράλληλα, η Φενέρμπαχτσε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ενισχύθηκε σημαντικά με προσθήκες από το NBA ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως συμβαίνει εδώ και κοντά μία δεκαετία, είναι μέσα στους άμεσους διεκδικητές του τίτλου. Ποιος λοιπόν θα σηκώσει τη φετινή κούπα; Θα το μάθετε μόνο στο Novasports, σε μερικούς μήνες από τώρα.

Μία μοναδική εμπειρία

Πώς όμως θα είστε σίγουροι ότι δε θα χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τη συναρπαστική δράση της Euroleague; Άλλωστε, πολλές φορές η καθημερινότητα είναι απρόοπτη και οι υποχρεώσεις ποτέ δεν τελειώνουν… Μην ανησυχείτε όμως, καθώς η λειτουργία timeshift της πλατφόρμας ΕΟΝ της Nova σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις στιγμές, τα δεκάλεπτα, τα ημίχρονα ή ακόμα και ολόκληρους αγώνες που θα χάσετε, στον χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα ζωντανά στατιστικά που προσφέρει το ΕΟΝ Sports Mode κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, η εμπειρία της Euroleague γίνεται ακόμα πιο απολαυστική, συμβαδίζοντας με την ανάγκη της εποχής μας για όσο πιο άμεση πληροφορία γίνεται και με τον πιο απλό τρόπο.

Στα συν της πλατφόρμας ΕΟΝ να προσθέσουμε το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, την ποικιλία χρηστικών λειτουργιών που αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης (π.χ. offline θέαση, προσωποποιημένες προτάσεις, συνέχιση θέασης σε άλλη συσκευή, υπενθυμίσεις, αγαπημένα κ.ά.), καθώς και την πληθώρα άλλων αθλητικών γεγονότων εκτός από την Euroleague, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στα προγράμματα EON+ από μόλις 28 ευρώ ανά μήνα.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT