Συναρπαστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο από την COSMOTE, με τη δύναμη της Telekom
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
συναρπαστικές-εμπειρίες-σε-όλο-τον-κό-563254822

Συναρπαστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο από την COSMOTE, με τη δύναμη της Telekom

Οι τυχεροί νικητές από την Ελλάδα ταξίδεψαν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας στην Γερμανία. 

Ρομπότ που μαζεύει αποτσίγαρα, ποδόσφαιρο με drones (!), και μια κοινότητα που είναι έτοιμη να καλωσορίσει σήμερα, όσα συναρπαστικά φέρνει η τεχνολογία του αύριο. Αυτά συνάντησαν οι υπερτυχεροί νικητές που χάρη στην COSMOTE και το World Pass powered by Telekom, ταξίδεψαν ως την Κολωνία για να ζήσουν από κοντά την Πανευρωπαϊκή Έκθεση τεχνολογίας, που διοργανώνει η Telekom, την Digital X.

Ποιο είναι το νέο ψηφιακό μονοπάτι στο επιχειρείν, στην κοινωνία, στην πολιτική; Με το χαρακτηριστικό, ματζέντα χρώμα της Telekom να δίνει τον τόνο, η πόλη της Κολωνίας στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου μετατράπηκε σε ένα τεράστιο playground τεχνολογίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στο μέλλον, η εταιρεία φιλοξένησε 50 χιλιάδες ανθρώπους στην πιο high-tech εμπειρία της ζωής τους!

Στην Digital X, βρέθηκαν από κοινού μεγάλοι και μικρότεροι παίκτες στον τομέα των επιχειρήσεων και της καινοτομίας, startuppers, οραματιστές, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αλλά και άνθρωποι από εντελώς διαφορετικά backgrounds, με έναν κοινό παρονομαστή: είναι όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν σήμερα, το ψηφιακό μέλλον, χωρίς να περιμένουν.

Οι υπερτυχεροί νικητές του World Pass powered by Telekom που ταξίδεψαν από την Ελλάδα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 250 ομιλητές σε 6 stages, να ακούσουν και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις μεταξύ άλλων για την τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιακή επάρκεια και την ψηφιακή ανεξαρτησία, να γνωρίσουν από κοντά την Judy, το metahuman avatar της Telekom, αλλά και ρομπότ όπως ο Butty που συλλέγει αποτσίγαρα και το ανθρωποειδές Nao που χορεύει. Ακόμα, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τεχνολογίες που θα φέρουν την επανάσταση στον χώρο της εργασίας όπως έναν φορητό υπολογιστή AR (augmented reality) που χρησιμοποιεί γυαλιά για να προβάλει μια επιφάνεια AR ακριβώς μπροστά στα μάτια του χρήστη, να δουν από κοντά το Digital Space Station και το Tech Hub της Telekom, αλλά και το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να πραγματοποιήσει τσεκ-απ υγείας.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις συναρπαστικές εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις χάρη στην COSMOTE με το World Pass powered by Telekom που σε στέλνει να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από μοναδικά events, σε όλο τον κόσμο. Διεκδίκησε εδώ τη θέση σου σε σημαντικά γεγονότα τεχνολογίας, αθλητισμού, gaming και μουσικής!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT