Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τζάκι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία διακόσμησης χώρου και είναι συνδεδεμένο άμεσα με τη ζεστασιά και τη συντροφιά. Ωστόσο, η επένδυσή του εξαρτάται από το δικό σας γούστο αλλά και το στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε να προσδώσετε στον χώρο.

Παρακάτω 5 ιδέες για επένδυση τζακιών για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Τούβλο: Παραδοσιακό ή Industrial;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού-1

Ανάλογα με το ύφος του χώρου σας το τούβλο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χρώμα και μέγεθος και να συμπληρώσει το αποτέλεσμα. Αν έχετε industrial διακόσμηση προτιμήστε τούβλο στο κλασικό του χρώμα ή σε γκρι αποχρώσεις. Σε πιο κλασικά στυλ ταιριάζει το λευκό τούβλο, καθώς προσθέτει κομψότητα στον χώρο.

⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για να κατασκευάσετε το δικό σας τζάκι!

Γυψοσανίδα για κάθε σχέδιο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού-2

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε τζάκι με βιβλιοθήκη μαζί, τότε η γυψοσανίδα είναι η λύση σας καθώς είναι ένα βολικό και οικονομικό υλικό για κάθε χώρο και δωμάτιο. Επενδύοντας το τζάκι σας με γυψοσανίδα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και να έχετε πρωτότυπα αποτελέσματα.

Πέτρα: ο ορισμός του ρουστίκ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού-3

Όπως το τούβλο, έτσι και η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακές, αλλά και μοντέρνες διακοσμήσεις. Η πέτρα όμως είναι συνώνυμη της ρουστίκ διακόσμηση του σαλονιού καθώς την ολοκληρώνει αρμονικά.

Ξύλο: βαρύ ή σύγχρονο;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού-4

Ξύλινη επένδυση δεν σημαίνει απαραίτητα παραδοσιακό στυλ. Το ξύλο έχει άπειρες εφαρμογές και είδη και για αυτό μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ύφος. Μάλιστα, προσδίδει κομψότητα και πολυτέλεια στον χώρο, ενώ μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με υλικά όπως το μάρμαρο και η πέτρα.

Πλακάκι: το ιδιαίτερο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση τζακιού-5

Το πλακάκι αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή πρόταση και μπορεί να γίνει το επίκεντρο του χώρου σας. Τα πλακάκια κυκλοφορούν πλέον σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια, τα οποία δεν είναι μόνο για τον τοίχο του μπάνιου και της κουζίνας σας αλλά και για την επένδυση του τζακιού σας.

⇒ Δείτε εδώ συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού από κορυφαίους επαγγελματίες

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT