Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία αναγκαία διαδικασία για τα παλιά μπάνια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για το παλιό σας μπάνιο, ειδικά αν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες ιδέες για να μεταμορφώσετε το παλιό σας μπάνιο εύκολα και οικονομικά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο συνεργείο ανακαίνισης

1. Βάψιμο πλακιδίων, νιπτήρα και μπανιέρας

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά-1

Το βάψιμο πλακιδίων είναι μία σχετικά εύκολη διαδικασία μέσα από την οποία αλλάζετε τελείως το ύφος του μπάνιου σας. Μάλιστα, με την ίδια βαφή μπορείτε να βάψετε και τα υπόλοιπα είδη υγιεινής και να εξαλείψετε το παλιομοδίτικο χρώμα τους. Όσον αφορά το χρώμα, καλύτερα είναι να προτιμήσετε ανοιχτές αποχρώσεις για μικρά μπάνια, ώστε ο χώρος να δείχνει μεγαλύτερος.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Πάτωμα μπάνιου

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά-2

Αλλάζοντας το πάτωμα του μπάνιου σας, είναι σίγουρο ότι θα έχετε μοναδικά αποτελέσματα στο ύφος του. Μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητα πλακάκια ή βινυλικό δάπεδο καθώς τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, ενώ προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο.

Φυσικά, αν στο χώρο σας υπάρχει μάρμαρο, δεν συνίσταται η καλυψή του με αυτοκόλλητα πλακάκια ή οτιδήποτε άλλο. Η καλύτερη λύση είναι η συντήρηση και το γυάλισμα μαρμάρων, για να εντυπωσιάζει και πάλι.

3. Φυτά στο μπάνιο

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά-3

Τα φυτά είναι το απόλυτο must για μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Επιλέξτε φυτά που δεν χρειάζονται πολύ φως και ευδοκιμούν στην υγρασία. Ακόμη, μπορείτε, να επιλέξετε και ένα εντυπωσιακό τεράριουμ που θα κλέψει τις παραστάσεις.

4. Καθρέφτης

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά-4

Η αλλαγή του καθρέφτη μοιάζει ασήμαντη αλλαγή αλλά σου εγγυόμαστε πως θα δεις μεγάλη διαφορά. Επιλέξτε ένα μεγάλο καθρέφτη που θα μεγαλώσει τον χώρο και θα δώσει φωτεινότητα στο μπάνιο σας. Πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς της βάσης και του πλαισίου του καθρέφτη και δεν θα απογοητευτείτε.

5. Νέα αξεσουάρ μπάνιου

Μεταμορφώστε το παλιό μπάνιο εύκολα & οικονομικά-5

Αντικαταστήστε όλα τα αξεσουάρ του μπάνιου και είναι σίγουρο πως θα δεις σημαντική διαφορά στη διακόσμησή του. Με λίγα χρήματα, μπορείτε να επιλέξετε πολύ στιλάτα αξεσουάρ και σετ μπάνιου. Για παράδειγμα, μία νέα κουρτίνα μπάνιου ή ένα καινούριο χαλί θα ανανεώσει τον χώρο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT