Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-λύσεις-για-γραφείο-σε-μικρό-δι-561655597

Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα

Το γραφείο είναι ένας σημαντικός χώρος στο σπίτι καθώς εκεί οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν, δουλεύουν, χαλαρώνουν στον υπολογιστή. Ιδιαίτερα στις μέρες μας πολλοι εργαζόμενοι δουλεύουν στον χώρο του σπιτιού τους καθιστώντας ακόμα πιο απαραίτητη την ύπαρξη ενός γραφείου. Αν έχετε μικρό διαμέρισμα και η απόκτηση ενός γραφείου σας φαίνεται άπιαστο όνειρο τότε έχουμε την λύση για εσάς.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Τοποθετήστε ένα γραφείο δίπλα από τον καναπέ

Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα-1

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το διακοσμητικό τραπεζάκι δίπλα από τον καναπέ με ένα μικρό γραφείο πολλαπλών χρήσεων. Επίσης, τοποθετήστε διάφορα αξεσουάρ γραφείου βάζοντας και μια πινελιά διακόσμησης. Για παράδειγμα μπορείτε να διαλέξετε ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, όμορφα ντοσιέ αλλά και προσωπικά αντικείμενα όπως κορνιζες με φωτογραφίες.

2. Δημιουργήστε ένα γραφείο σε μια γωνία

Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα-2

Σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν κάποιες γωνίες οι οποίες παραμένουν άδειες και ανεκμετάλλευτες. Για αυτό, μια καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα μικρό γραφείο σε μια από αυτές. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια γωνία εργασίας χωρίς να επηρεαστεί η υπόλοιπη διαμόρφωση του σπιτιού σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

3. Τοποθετήστε ένα γραφείο στη θέση του κομοδίνου

Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα-3

Μια έξυπνη λύση είναι να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι το οποίο θα χρησιμοποιείται σαν γραφείο δίπλα από το κρεβάτι σας. Για λόγους αισθητικής το γραφείο μπορεί να μοιάζει με τουαλέτα ομορφιάς και να συνοδεύεται από έναν στιλάτο καθρέφτη και μια ωραία καρέκλα. Τοποθετήστε πάνω το laptop σας αλλά και τις άλλες χρήσιμες συσκευές που θα τοποθετούνταν στο κομοδίνο σας όπως το ρολόι, το τηλεκοντρόλ και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

4. Τοποθετήστε ένα ράφι στον διάδρομο

Έξυπνες λύσεις για γραφείο σε μικρό διαμέρισμα-4

Αν έχετε σπίτι με διάδρομο/χολ τότε τα πράγματα είναι ευλότερα. Μια καλή λύση είναι να προσθέσετε ένα ράφι σε κάποιο σημείο του τοίχου και να δημιουργήσετε ένα μικρό γραφείο. Τοποθετήστε επίσης με μια καρέκλα η οποία να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ του δωματίου και διακοσμήστε τον τοίχο με φωτογραφίες και μικρούς πίνακες.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT