ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πλακάκια-για-όλα-τα-στυλ-σπιτιού-561687364

Πλακάκια για όλα τα στυλ σπιτιού

Τα πλακάκια αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές που καλούνται να κάνουν όσοι μπαίνουν σε ένα καινούργιο σπίτι και θέλουν να τοποθετήσουν ένα οικονομικό υλικό δαπέδου. Η ποικιλία σε ποιότητα και σχέδια είναι πολύ μεγάλη και το αποτέλεσμα που δημιουργείται είναι υψηλής αισθητικής. Αρκεί να γνωρίζετε το στυλ διακόσμησης που θέλετε να έχει ο χώρος για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για πλακάκια δαπέδου που είναι κατάλληλα για κάθε στυλ διακόσμησης.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Πλακάκια σαν Ξύλο

Πλακάκια για όλα τα στυλ σπιτιού-1

Αν σας αρέσουν τα δάπεδα από ξύλο αλλά το κόστος σας φαίνεται πολύ υψηλό, τα πλακάκια σαν ξύλο αποτελούν την ιδανική επιλογή. Τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου κατασκευάζονται από πορσελάνη ή είναι κεραμικά. Η υφή τους ασφαλώς διαφέρει από εκείνη του κλασικού παρκέ εντούτοις, στην όψη αποπνέουν την ίδια ζεστασιά και κομψότητα.

2. Σκουρόχρωμα ματ πλακάκια

Πλακάκια για όλα τα στυλ σπιτιού-2

Τα σκούρα πλακάκια αποπνέουν επιβλητικότητα και είναι κατάλληλα για εσάς που αγαπάτε το μοντέρνο στυλ. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα industrial σαλόνι τότε ένα σκούρο γκρι ματ πλακάκι είναι το καταλληλότερο που μπορείτε να επιλέξετε. Ωστόσο, αυτή η πρόταση ενδείκνυται για μεγάλους χώρους στο σπίτι καθώς όπως είναι γνωστό τα σκούρα χρώματα μικραίνουν τον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για πλακάκια

3. Ανοιχτόχρωμα πλακάκια δαπέδου γυαλιστερά

Πλακάκια για όλα τα στυλ σπιτιού-3

Τα ανοιχτόχρωμα γυαλιστερά πλακάκια δίνουν μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο. Στην όψη μοιάζουν με μάρμαρο και αποτελούν μια οικονομικότερη εναλλακτική για όσους θέλουν ένα μαρμάρινο σπίτι αλλά οικονομικά δεν το υποστηρίζουν. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με διαφορετικά στυλ σπιτιού από κλασικό έως μοντέρνο και αποτελούν μια τέλεια λύση για μικρούς χώρους, αφού η λάμψη που δίνουν κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος σε σχέση με την πραγματικότητα.

4. Πλακάκια σαν πέτρα

Πλακάκια για όλα τα στυλ σπιτιού-4

Η πέτρα αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές υλικό το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό αισθητικά αλλά αρκετά απρόσιτο οικονομικά. Αν αγαπάτε την πέτρα αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, τα πλακάκια με όψη πέτρας είναι ιδανική επιλογή καθώς δεν έχουν μεγάλη διαφορά αισθητικά. Μάλιστα, ταιριάζουν άψογα σε εξοχικά σπίτια, που βρίσκονται κοντά στη φύση κι όχι τόσο σε διαμερίσματα πόλεων.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT