Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνοι-τρόποι-για-να-ανανεώσετε-το-γρ-561695731

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας

Το γραφείο στο σπίτι είναι μία ολοένα αυξανόμενη τάση που την ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι. Παρόλα αυτά ο χώρος του γραφείου είναι συχνά παραμελλημένος καθώς συνδυάζεται κυρίως με την εργασία και τις υποχρεώσεις και δεν εντάσσεται το γενικότερο πλαίσιο διακόσμησης που ακολουθείτε για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Σας προτείνουμε λοιπόν, μερικούς τρόπους να μετατρέψετε το απρόσωπο γραφείο σας σε ένα μοναδικό χώρο που θα αγαπήσετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Οργανώστε τα πράγματα σας 

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας-1

Ακόμη και στη σύγχρονη εποχή όπου τα περισσότερα γίνονται μέσω υπολογιστή, χρειαζόμαστε ελεύθερο χώρο. Ελευθερία κινήσεων, για να μπορείτε να σημειώσετε κάτι που χρειάστηκε στο ημερολόγιο σας ή για να βρίσκετε αμέσως το κινητό σας. Οργανώστε λοιπόν, με στυλ το γραφείο σας χρησιμοποιώντας πίνακες ανακοινώσεων σε όμορφα χρώματα που ταιριάζουν με τον χώρο σας και τοποθετώντας ενδιαφέροντα διακοσμητικά γραφείου.

2. Διαλέξτε την καρέκλα που σας ταιριάζει

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας-2

Η καρέκλα του γραφείου είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν πρέπει να είναι άνετη σνα καναπές αλλά ούτε και να πιάνεται η μέση σου. Διαλέξτε μία καρέκλα γραφείου που να ταιριάζει στο σώμα σας αλλά και να δημιουργεί μία σωστή στάση σώματος ενώ εργάζεστε. Η καρέκλα δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα ειδική για γραφείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία καρέκλα από το καθιστικό ή την κουζίνα σας, αρκεί να σας βολεύει.

3. Βάλτε Χρώμα

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας-3

Επιλέξτε ένα χρώμα που αγαπάτε και βάψτε τον τοίχο που βρίσκεται το γραφείο σας. Μπορείτε να βάψετε ένα μικρό κομμάτι του τοίχου πλαισιώνοντας τον χώρο του γραφείου αν το γραφείο σας βρίσκεται μέσα σε κάποιο άλλο δωμάτιο ή και ολόκληρο τον τοίχο. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία.Η χρωματική επιλογή για το βάψιμο του γραφείου του σπιτιού έχει μεγάλη επίδραση στη νοητική λειτουργία του εγκεφάλου και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παραγωγικότητα σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Δημιουργήστε από την αρχή έναν χώρο γραφείου

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο σας-4

Αν στο σπίτι σας δεν έχετε δωμάτιο για γραφείο τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα στο καθιστικό, το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε την γωνία που θέλετε και τοποθετήστε ένα ξύλινο ράφι το οποίο θα λειτουργεί ώς γραφείο. Συνοδεύστε με την καρέκλα της επιλογής σας και τα αντίστοιχα αξεσουάρ και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT