Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνοι-τρόποι-διακόσμησης-ενός-παλι-561702739

Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν σε παλιά σπίτια είτε από επιλογή επειδή τους αρέσουν είτε επειδή αποτελούν μια πιο οικονομική επιλογή. Το παλιό σπίτι όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε με μερικά απλά βήματα έναν μοντέρνο χώρο μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά το σπίτι σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τα αντικείμενα τα οποία θα κρατήσετε και θα αξιοποιήσετε και στο μοντέρνο πλέον σπίτι και τα αντικείμενα τα οποία θα αποχωριστείτε. Σας προτείνουμε λοιπόν μερικά χρήσιμα βήματα για να μεταμορφώσετε το παλιό σας σπίτι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Αλλάξτε πλακάκια

Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού-1

Αντικαταστήστε τα παλιά, φθαρμενα πλακάκια του σπιτιού σας με καινούργια μοντέρνα. Τα περισσότερα παλιά σπίτια έχουν παλιομοδίτικα και θαμπά πλακάκια που μαρτυρούν την ηλικία του σπιτιού. Σας προτείνουμε να βάλετε καινούργια πλακάκια στην κουζίνα και το μπάνιο τα οποία θα δώσουν μια μοντέρνα πνοή στον χώρο. Οι ταπετσαρίες τοίχου σε μοντέρνα σχέδια αποτελούν επίσης μία καλή εναλλακτική.

2. Σώστε σημασία στις λεπτομέρειες

Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού-2

Δώστε προσοχή στα μικρά αντικείμενα τα οποία υπάρχουν στον χώρο τα οποία μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην εικόνα του σπιτιού. Επιλέξτε μοντέρνους πίνακες, όμορφα φωτιστικά οροφής και δαπέδου, μοντέρνα έπιπλα, ιδιαίτερα χαλιά και ριχτάρια τα οποία θα αναβαθμίσουν αισθητικά τον χώρο σας και θα δώσουν μια πιο μοντέρνα νότα.

3. Βάψτε το σπίτι με χρώματα φωτεινά 

Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού-3

Αυτό που χρειάζεται περισσότερο ένα παλιό σπίτι είναι μια ανανέωση στους τοίχους. Η ανανέωση των τοίχων θα το κάνει να δείχνει πιο καθαρό, πιο φωτεινό, πιο καινούργιο και πιο μεγάλο. Σας προτείνουμε να επιλέξετε γήινες αποχρώσεις για τους τοίχους του σπιτιού σας καθώς δημιουργούν μία αρμονία και φωτίζουν τον χώρο. Αυτό αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να αλλάξετε την όψη του σπιτιού σας.

4. Αναπαλαιώστε τα παλιά σας έπιπλα

Έξυπνοι τρόποι διακόσμησης ενός παλιού σπιτιού-4

Τα έπιπλα τα οποία αγαπάτε και δεν θέλετε να αποχωριστείτε κρατήστε τα και δώστε τους μια άλλη πινελιά αναπαλαιώνοντάς τα. Χρησιμοποιήστε χρώματα για έπιπλα και αλλάξτε το χρώμα τους και την όψη τους. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε και τις λεπτομέρειες των επίπλων βάζοντας καινούργια πόμολα ή αν σας αρέσουν τα υπάρχοντα μπορείτε να τα βάψετε και αυτά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ηλεκτρολόγο για εγκατάσταση κρυφού φωτισμού

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT