Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-να-ανανεώσετε-την-τρ-561707287

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας

Η τραπεζαρία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους στο σπίτι καθώς εκεί υποδεχόμαστε και γευματίζουμε με τους καλεσμένους και περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Πρέπει λοιπόν, αυτός ο χώρος να δημιουργεί όμορφα συναισθήματα στα μέλη του σπιτιού. Μερικές προσθήκες, λίγες συμβουλές διακόσμησης, μικρές κατασκευές και έξυπνες λύσεις θα δώσουν άλλο αέρα στον χώρο που παίρνετε το γεύμα σας καθημερινά ή συγκεντρώνετε τους φίλους σας για δείπνο και όμορφες βραδιές. Υπάρχουν πολλές έξυπνες οικονομικές λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σας, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να μετατρέψουν την τραπεζαρία σας στην πιο πρακτική και λειτουργική γωνιά του σπιτιού σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Τραπέζι με μεταλλικά πόδια

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας-1

Κορυφαία επιλογή αποτελούν τα τραπέζια με ξύλινη επιφάνεια και μεταλλικά πόδια. Συνδυάστε το τραπέζι με μεταλλικές καρέκλες δίνοντας  μία μοντέρνα άποψη στον χώρο και ολοκληρωστε τη διακόσμηση με έναν μαυροπίνακα στον τοίχο. Η χρήση του είναι πολλαπλή, αφού μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε και για υπενθυμίσεις.

2. Φυτά εσωτερικού χώρου

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας-2

Η διακόσμηση τραπεζαρίας, πέρα από τη διαμόρφωση του χώρου περιλαμβάνει και την διακόσμηση του τραπεζιού. Το έπιπλο αυτό χρειάζεται όμορφα αντικείμενα για να αναδειχθεί. Τολμηστε να προσθέσετε  μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου γύρω από το τραπέζι, μικρά κεριά και κηροπήγια, βάζα και φρουτιέρες στο άνω μέρος του. Σίγουρα η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας θα εντυπωσιάσει όλους τους επισκέπτες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο κηπουρό για τα φυτά σας

3. Γυάλινο τραπέζι

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας-3

Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος προτιμήστε ένα γυάλινο τραπέζι για την τραπεζαρία σας. Το γυάλινο τραπέζι δεν γεμίζει τον χώρο και φαίνεται στο μάτι μικρότερο σε σχέση με την πραγματικότητα. Μάλιστα, μπορείτε να το συνδυάσετε με καρέκλες οι οποίες έχουν μοτίβα. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε καινούργιες καρέκλες ή να μεταποιήσετε αυτές που έχετε αλλάζοντας την επένδυσή τους με καινούργια υφάσματα.

Το διάφανο τζάμι θα επιτρέψει στις καρέκλες να έχουν τον κύριο διακοσμητικό ρόλο, δημιουργώντας ένα όμορφο και μοντέρνο αποτέλεσμα. Προσθέστε έναν μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο για να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο τον χώρο.

4. Μεγάλα αντικείμενα

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας-4

Αν η τραπεζαρία σας είναι σχετικά απλή και δεν θέλετε να πειραματιστείτε με αλλαγές και ανακατασκευές, τότε τα διακοσμητικά στοιχεία πρέπει είναι το επίκεντρο. Αυτό θα το πετύχετε με ένα εντυπωσιακό μεγάλο φωτιστικό, ένα μεγάλο ρολόι τοίχου και μια μεγάλη ανθοδέσμη με λουλούδια στη μέση του τραπεζιού. Μάλιστα, την ξεχωριστή πινελιά θα δώσουν οι μεγάλες πολυθρόνες στις κορυφές του τραπεζιού που θα ξεχωρίσουν από τις καρέκλες.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT