ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δώστε-άνεση-στο-μικρό-σας-δωμάτιο-561719899

Δώστε άνεση στο μικρό σας δωμάτιο

Για πολλούς ανθρώπους που κατοικούν σε διαμερίσματα στην πόλη η μικρή κρεβατοκάμαρα είναι ένα συχνό πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο χώρος του δωματίου περιορίζεται στον ελεύθερο χώρο περιμετρικά του κρεβατιού, περιορίζοντας την ελευθερία κινήσεων και δημιουργώντας συχνά ακαταστασία στο δωμάτιο λόγω έλλειψης ελεύθερου χώρου. Υπάρχουν εντούτοις, τρόποι για να κάνετε το δωμάτιο σας να έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο και να αισθάνεστε μεγαλύτερη άνεση σε αυτό. Οι παρακάτω προτάσεις για την ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μικρό υπνοδωμάτιο του σπιτιού σας σε ένα μοναδικό καταφύγιο, όπου θα μπορείτε να ξεφεύγετε από την κούραση και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και φυσικά να περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Καθρέφτες

Δώστε άνεση στο μικρό σας δωμάτιο-1

Οι καθρέφτες, εκτός από την ομορφιά και την πρακτικότητά τους, προσφέρουν ακόμη ένα πολύ σημαντικό όφελος: δίνουν την αίσθηση της ευρυχωρίας. Κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και μεγαλώνουν την διάστασή του. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη δίπλα σε ένα μικρό και στενό παράθυρο, ώστε να αντανακλάται σε ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα το φυσικό φως. Η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περισσότερος χώρος θα σας δώσει ελευθερία κινήσεων και μεγαλύτερη άνεση.

2. Ράφια

Δώστε άνεση στο μικρό σας δωμάτιο-2

Τα ράφια είναι πολύ σημαντικά καθώς μπορούν να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικό στοιχείο τοποθετώντας επάνω διακοσμητικά χώρου. Μάλιστα, λειτουργούν και ως αποθηκευτικοί χώροι τοποθετώντας βιβλία, και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο επιθυμείτε.

3. Κρεβάτι

Δώστε άνεση στο μικρό σας δωμάτιο-3

Μια υπέροχη ιδέα για την ανακαίνιση υπνοδωματίου, είναι το χαμηλό κρεβάτι από παλέτες. Χάρη στο ύψος τους, τα κρεβάτια από παλέτες δημιουργούν την αίσθηση ότι υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χώρος στο δωμάτιο, ενώ παράλληλα μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά και ως αποθηκευτικοί χώροι. Αν αυτού του είδους τα κρεβάτια δεν ταιριάζουν στην αισθητική σας και προτιμάτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι του εμπορίου καλό θα ήταν να αποφύγετε τα φαρδιά κρεβάτια καθώς θα περιορίσουν αρκετά τον χώρο στο δωμάτιό σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για την αναπαλαίωση επίπλων

4. Σκούρα χρώματα

Δώστε άνεση στο μικρό σας δωμάτιο-4

Αν και τα σκούρα χρώματα συχνά δεν χρησιμοποιούνται για μικρούς χώρους σας προτείνουμε να τολμήσετε να συνδυάσετε ένα σκούρο χρώμα με ένα πιο φωτεινό. Βάψτε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σε σκούρα απόχρωση και διατηρήστε τους υπόλοιπους τοίχους σε ανοιχτά χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο και ζεστό. Τέλος, τοποθετήστε φυτά εσωτερικού χώρου που θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT