Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-λύσεις-για-τη-γκαρσονιέρα-σας-561733090

Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας

Η γκαρσονιέρα είναι μια βολική επιλογή για νέους αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους που μένουν μόνοι και αναζητούν μια πιο συμφέρουσα λύση για στέγη. Παρόλα αυτά πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα διαχείρισης χώρου καθώς δεν διαθέτει πολλά δωμάτια και λόγω των πολλών αντικειμένων ο χώρος γεμίζει ασφυκτικά. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι η γκαρσονιέρα δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, παρακάτω παρουσιάζονται μερικές λύσεις ωστε να μεγαλώσετε τον χώρο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Συρόμενες πόρτες

Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας-1

Αντικαταστήστε τις ανοιγόμενες εσωτερικές πόρτες με συρόμενες. Οι συρόμενες πόρτες θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε χώρο που δεν μπορούσατε προηγουμένως. Μπορεί η αλλαγή αυτή να έχει κάποιο κόστος αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για πόρτες

2. Ανοιχτές αποχρώσεις

Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας-2

Μπορεί οι σκούρες αποχρώσεις να δίνουν βάθος στους μικρούς χώρους και να είναι εξαιρετικά όμορφες και μοντέρνες, όμως δεν είναι κατάλληλες σε γκαρσονιέρες. Τα σκούρα χρώματα είναι δύσκολο να δώσουν στη γκαρσονιέρα τη φωτεινότητα που χρειάζεται. Θα ήταν καλό, λοιπόν, να επιλέξετε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που θα φωτίσουν τον χώρο.

3. Τακτοποιημένα πράγματα

Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας-3

Οι τακτοποιημένοι χώροι δείχνουν πολύ μεγαλύτεροι σε σχέση με την πραγματικότητα. Τακτοποιήστε τα πράγματά σας και αυξήστε τους αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού για να είναι κάθε πράγμα στη θέση του. Αγοράστε καλάθια, διακοσμητικά κουτιά, σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο και μπαούλα ώστε να αποθηκεύετε τα αντικείμενα που θέλετε και το σπίτι σας να είναι πάντα τακτοποιημένο.

4. Καθρέφτες

Έξυπνες λύσεις για τη γκαρσονιέρα σας-4

Ένας μεγάλος καθρέφτης είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε βάθος σε έναν μικρό χώρο. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε έναν ολόκληρο τοίχο καθρέφτη ώστε η γκαρσονιέρα σας να φαίνεται μεγαλύτερη. Αν δεν επιθυμείτε ογκώδεις καθρέφτες δοκιμάστε τα έπιπλα με καθρέφτη ή πολλούς μικρούς καθρέφτες στον κεντρικό τοίχου του χώρου.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT