Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-δημιουργήσετε-ένα-άνετο-καθιστ-561736693

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό

Το καθιστικό σε ένα σπίτι είναι σημαντικό να είναι άνετο καθώς εκεί χαλαρώνει η οικογένεια και αποτελεί χώρο υποδοχής των καλεσμένων. Είναι καλό λοιπόν, αυτός ο χώρος να αποπνέει ζεστά συναισθήματα και να δημιουργεί άνεση καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να περνούν μεγάλο κομμάτι της ημέρας τους σε αυτόν. Είτε φτιάχνετε τώρα το σπίτι σας, είτε επιθυμείτε να ανανεώσετε τον χώρο που ήδη κατοικείτε, το καθιστικό αποτελεί έναν χώρο που μπορείτε να κάνετε αρκετές αλλαγές δημιουργώντας μια πλήρως ανανεωμένη ατμόσφαιρα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Διακοσμητικές κουβέρτες

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό-1

Τοποθετήστε 2-3 ζεστές κουβέρτες στο καθιστικό σας είτε πάνω στον καναπέ, είτε σε ένα ψάθινο καλάθι δίπλα από αυτόν. Αν το καθιστικό σας έχει πολυθρόνες μπορείτε να τοποθετήσετε και εκεί κουβέρτες. Ανεξάρτητα με το μέγεθος του χώρου, οι κουβέρτες προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υφάσματα και μπορείτε να βρείτε αυτές που ταιριάζουν απόλυτα με το καθιστικό σας.

2. Χαλιά

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό-2

Τα χαλιά είναι ακόμα ένα στοιχείο που μπορεί να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τον χώρο. Χρησιμοποιήστε χαλιά για να οριοθετήσετε τον χώρο του σαλονιού και να δημιουργήσετε μια άνετη ατμόσφαιρα. Τα χαλιά μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από οποιοδήποτε πάτωμα με εξίσου όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε να τοποθετήσετε χαλί πάνω από μοκέτα δημιουργώντας δύο επίπεδα στρώσης κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο ζεστό.

3. Γήινες αποχρώσεις

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό-3

Επιλέξτε γήινες θερμές αποχρώσεις για το καθιστικό στους τοίχους, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα. Μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτές θερμές αποχρώσεις για την μεγαλύτερη επιφάνεια του καθιστικού και μια πιο σκούρα για τον έναν τοίχο δίνοντας περισσότερη ένταση. Τα ψυχρά χρώματα παρότι είναι στην μόδα ταιριάζουν στα πιο μοντέρνα σπίτια, ενώ δεν δημιουργούν τόσο έντονα τη ζεστή ατμόσφαιρα και την άνεση που χρειάζεται ένα καθιστικό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Επιδαπέδια φωτιστικά

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό-4

Ο φωτισμός του χώρου είναι πολύ σημαντικός για τη δημιουργία μιας χαλαρής ατμόσφαιρας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, εκτός από το κεντρικό φως το οποίο φωτίζει έντονα τον χώρο να τοποθετήσετε επιδαπέδια φωτιστικά ή πορτατιφ τα οποία δημιουργούν ένα χαμηλό φωτισμό που βοηθάει στη χαλάρωση και την ξεκούραση. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι έχουν και λειτουργικό ρόλο καθώς θα σας φανούν χρήσιμα για το διαβασμα του βιβλίου σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT