Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
υπέροχες-ιδέες-για-ένα-μοντέρνο-σπίτι-561749275

Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι

Το μοντέρνο σπίτι δεν αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο για όσους ζουν σε ένα χώρο με παραδοσιακή διακόσμηση. Το κλασικό στοιχείο μπορεί να έχει κουράσει και να αναζητάτε τρόπους για μια ανανεωμένη μοντέρνα διακόσμηση. Μπορεί βέβαια να το αγαπάτε ακόμα, αλλά να θέλετε να το αλλάξετε επειγόντως. Αν αναζητάτε μια ριζική ανανέωση στο σπίτι σας ήρθε η στιγμή να υιοθετήσετε το μοντέρνο στυλ.

Ένα μοντέρνο σπίτι δεν απαιτεί κόπο αλλά τρόπο, δεν είναι δύσκολη υπόθεση, ούτε και ακριβή. Αυτό που χρειάζεται είναι μπόλικη έμπνευση και αρκετή διάθεση για τολμηρές κινήσεις και δημιουργία. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα μοντέρνο και όμορφο χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μπάνιο

Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι-1

Μπορείτε με μικρές οικονομικές λύσεις να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να το κάνετε πιο μοντέρνο. Χρησιμοποιήστε διάφανα βάζα για να αποθηκεύσετε μικρά αντικείμενα τα οποία είναι απαραίτητα για το μπάνιο, όπως βαμβάκι ή μπατονέτες. Σας προτείνουμε επίσης να βάλετε ψάθινα καλάθια και κουτιά τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ως αποθηκευτικούς χώρους για τις πετσέτες ή ώς καλάθι απλύτων. Μάλιστα, καλό θα ήταν να βάλετε ανοιχτά ράφια σε έναν τοίχο ώστε να υπάρχει τάξη και αρμονία στον χώρο. Ένα φυτό και μερικά κεριά θα συμπληρώσουν την μοντέρνα διακόσμηση.

2. Τοίχοι

Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι-2

Ένα μοντέρνο σπίτι χρειάζεται και τα κατάλληλα έργα τέχνης. Αν θελετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε κομψοτέχνημα, τότε πρέπει και να εντάξετε στο εσωτερικό του, μεγάλη δόση μοντέρνας τέχνης. Φυσικά, τα σύγχρονα έργα τέχνης δεν είναι μόνο για το σαλόνι. Μπορούν να ενταχθούν αρμονικά στη διακόσμηση εισόδου, στο υπνοδωμάτιο αλλά και σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε πίνακες που να κινούνται στο ίδιο μοτίβο μόδας και ταιριάζουν στο γενικότερο στυλ και χρώμα των χώρων του σπιτιού σας. Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας καμβά τέχνης, τοποθετώντας μικρά καδράκια από φωτογραφίες σε μοντέρνο στυλ γεμάτα από τις στιγμές σου που θέλετε να θυμάστε και να αντικρίζετε καθημερινά.

3. Κουζίνα

Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι-3

Στην κουζίνα υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν εύκολα και χωρίς τη δαπάνη πολλών χρημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά φυτά αλλά και όμορφα εργαλεία, όπως σκεύη μαγειρικής. Μπορείτε επίσης να βάψετε τα ντουλάπια σε μια πιο φωτεινή απόχρωση ή απλά να τοποθετήσετε ιδιαίτερα πόμολα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Τέλος, μπορείτε να φτιάξετε ανοιχτά ντουλάπια για να βλέπετε όλα τα μαγειρικά σκεύη σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κατασκευή ραφιών

4. Υφάσματα

Υπέροχες ιδέες για ένα μοντέρνο σπίτι-4

Το μοντέρνο στοιχείο μπορεί να μπει για τα καλά στους χώρους του σπιτιού  με τα κατάλληλα υφάσματα. Αποχαιρετήστε κουρτίνες, ριχτάρια και μαξιλάρια που θυμίζουν την καθημερινότητα, από την οποία θέλετε να ξεφύγετε. Μία από τις αγαπημένες τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού είναι οι βελούδινοι καναπέδες. Αν δεν θελετε  να προχωρήσετε σ’ ένα τέτοιο έξοδο, μπορείτε να προτιμήσετε το βελούδινο ύφασμα σε μικρότερες επιφάνειες, όπως είναι για παράδειγμα τα ριχτάρια, τα μαξιλάρια ή οι καρέκλες. Καλό θα ήταν, να επιλέξετε αποχρώσεις και μοτίβα σε μίνιμαλ τόνους. Αυτόματα, θα αναβαθμίσουν τη συνολική εικόνα του χώρου, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τις μοντέρνες λεπτομέρειές του. Αν επιθυμείτε κάτι πιο έντονο, τότε μπορείτε να βάλετε και τις αντίστοιχες πινελιές μόδας στον καναπέ και το πάτωμα με μαξιλάρες που θα τραβούν τα βλέμματα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT