Land Rover Plug-In Hybrid – Τεχνολογίες Αιχμής

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες προσθήκες στην κατηγορία των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων έρχεται από τη Land Rover, η οποία εισάγει τις ριζικά ανανεωμένες εκδοχές των δημοφιλών Range Rover Evoque και Discovery Sport, στην PHEV εκδοχή τους, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για απόσταση έως 55 χιλιόμετρα.

Αναλυτικότερα, ο νέος αποδοτικός τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης Ingenium χωρητικότητας 1.500 κ.εκ. συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, συνθέτοντας παράλληλα μια έξυπνη τετρακίνηση. Η συνολική απόδοση φτάνει τους 309 ίππους, προσφέροντας πρωτοφανή οικονομία καυσίμου με εξαιρετική απόδοση και μετάδοση κίνησης με την τεχνογνωσία της Land Rover.

Land Rover Plug-In Hybrid – Τεχνολογίες Αιχμής-1

Συγκεκριμένα, η μέση κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται μόλις στα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, αξιοποιώντας την ηλεκτρική αυτονομία για αθόρυβη και δίχως ρύπους κίνηση, πραγματοποιώντας τις καθημερινές σας διαδρομές υβριδικά και δίχως την ανάγκη επαναφόρτισης.

Το σύστημα PHEV μπορεί να λειτουργεί είτε μόνο με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, είτε συνδυαστικά με τον βενζινοκινητήρα, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του συστήματος πλοήγησης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης σε κάθε διαδρομή. Το μέγιστο όφελος για τον χρήστη έρχεται από μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας που σε ένα δημόσιο σημείο ταχυφόρτισης (32 kW συνεχούς ρεύματος DC) δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά της ώρας, ενώ με έναν επιτοίχιο φορτιστή (7 kW AC) τοποθετημένο στην πιλοτή ή στο γραφείο απαιτείται 1 ώρα και 24 λεπτά.

Απόλυτη πολυτέλεια, μοναδική απόλαυση οδήγησης και προσήλωση σε κάθε λεπτομέρεια. Τα χαρακτηριστικά των ονομάτων Land Rover και Range Rover συνδυάζονται στα ανανεωμένα PHEV μοντέλα αυτοκινήτων, για να σας συναρπάσουν ακόμα και στις πιο μικρές και καθημερινές σας διαδρομές. Η νέα κατηγορία των plug-in υβριδικών αποτελεί μια συναρπαστική και οικονομική εμπειρία για καθημερινές σας μετακινήσεις. Το σύστημα παραγγελιών έχει ανοίξει.

Ανακαλύψτε το δικό σας Plug In Hybrid στον επίσημο αντιπρόσωπο της Jaguar Land Rover Τζώρτζης ΑE.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT