Ηλεκτροκίνηση, η πράσινη επιλογή και στο leasing

Ηλεκτροκίνηση, η πράσινη επιλογή και στο leasing

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η πράσινη επιλογή, ένα αποφασιστικό βήμα για να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμά μας στον πλανήτη και να αντιμετωπιστεί πιο άμεσα η κλιματική κρίση; Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μια μόδα που θα περάσει, αλλά μια βιώσιμη και συμφέρουσα επένδυση για να εξασφαλιστεί ένα μέλλον με λιγότερους ρύπους και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή καινοτόμων και καλαίσθητων μοντέλων με ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι μπορούν να συνδυάσουν αυτονομία και γρήγορες επιδόσεις. Παράλληλα στην Ελλάδα η ηλεκτροκίνηση κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος. Η χώρα μας αποτελεί πόλο έλξης ξένων επενδύσεων σε αυτόν τον τομέα. Ταυτόχρονα, παρέχονται από το κράτος φορολογικές ελαφρύνσεις στους οδηγούς, ενώ γίνονται ενέργειες για τη δημιουργία ενός χρηστικού, δημόσιου δικτύου φόρτισης σε όλη τη χώρα.

Ένα από τα κομβικά ζητήματα που απασχολεί επίδοξους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν χωρίς φόρτιση, πόσο αντέχουν οι μπαταρίες τους. Η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πάντως, όλο και αυξάνεται. Τα μοντέλα τελευταίας γενιάς μπορούν να καλύψουν με μία φόρτιση, μια απόσταση έως και 300 χιλιομέτρων. Ακόμη η οδηγική εμπειρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι συναρπαστική και εύκολη σύμφωνα με ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει, χάρη στην οδήγηση με ένα μόνο πεντάλ.

Ηλεκτροκίνηση, η πράσινη επιλογή και στο leasing-1

Παρά τις θετικές εξελίξεις σε αυτή τη νέα και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά, ακόμη κι αν κάποιος καταναλωτής δεν είναι σίγουρος ή δεν θέλει να δεσμευτεί με την απόκτηση ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, υπάρχουν ειδικά προγράμματα leasing που μπορεί να δοκιμάσει. Το leasing είναι μια ξέγνοιαστη επιλογή η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσει ο καταναλωτής τη νέα τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, για να διαπιστώσει εάν του ταιριάζει και τον εξυπηρετεί.

Η LeasePlan παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, με ανταγωνιστικές προσφορές, και ευέλικτους όρους μίσθωσης, για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και άμεσα τη μετάβαση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Υποστηρίζει τους οδηγούς βοηθώντας να επιλέξουν τον κατάλληλο ηλεκτροκινητήρα σύμφωνα με τις ανάγκες τους, ενώ μεριμνά και για λύσεις φόρτισης και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες.

Με τη διαδικασία της μακροχρόνιας μίσθωσης ο καταναλωτής εξοικονομεί χρήματα, κερδίζει σε ρευστότητα και μειώνει το ρίσκο που συνοδεύει την κατοχή και πιθανή φθορά κάποιου αυτοκινήτου. Όλο το ρίσκο ζημιών, ασφάλειας και υπολειμματικής αξίας μεταφέρεται στη LeasePlan. Αυτό το πακέτο υπηρεσιών συμφέρει και εταιρείες. Η μετάβαση από τα συμβατικά αυτοκίνητα σε έναν εξελιγμένο ηλεκτροκίνητο στόλο συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της εταιρικής τους εικόνας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT