Leasing Aυτοκινήτου: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον πιο εύκολο (και online) τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
leasing-aυτοκινήτου-όλα-όσα-χρειάζεται-να-ξέ-561934936

Leasing Aυτοκινήτου: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον πιο εύκολο (και online) τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου

Οι εποχές που το Leasing απευθυνόταν μόνο σε εταιρείες και αφορούσε μόνο επαγγελματίες, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Οι καιροί έχουν πλέον αλλάξει και όλο και περισσότεροι οδηγοί αναζητούν ευέλικτες λύσεις με τη μορφή της μακροχρόνιας μίσθωσης. Γιατί θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του αυτοκινήτου, χωρίς τα περιττά έξοδα και τις καθυστερήσεις. Γι’ αυτό, και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, το leasing γίνεται η νούμερο ένα επιλογή τους, με πολλαπλά οφέλη για κάθε ιδιώτη και εύκολες διαδικασίες για άμεση απόκτηση αυτοκινήτου.

Μάθε λοιπόν και εσύ όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο με Leasing!

Leasing Aυτοκινήτου: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον πιο εύκολο (και online) τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου-1

#1 Leasing σημαίνει ευελιξία στο χρόνο μίσθωσης

Με τη διάρκεια του συμβολαίου να διαρκεί από τρία έως πέντε έτη, το Leasing απευθύνεται σε όλους εκείνους τους οδηγούς που ενώ χρειάζονται ένα αυτοκίνητο, διστάζουν να δεσμευτούν με την ιδιοκτησία του και τα βάρη που επιφέρει εκείνη. Μπορεί, για παράδειγμα, να μην είσαι σίγουρος πως το μικρό αυτοκίνητο που σκέφτεσαι τώρα να αγοράσεις, θα είναι ακόμα πρακτικό στα επόμενα 5 χρόνια, γιατί οι συνθήκες της ζωής σου μπορεί να έχουν αλλάξει, έτσι και οι ανάγκες μετακίνησής σου. Ή ακόμη, αν έχεις μόλις αποσύρει το πρώτο σου αυτοκίνητο, ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις διαφορετικές κατηγορίες και μοντέλα μέχρι να καταλήξεις σε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου ζωή. Αυτό μπορεί να συμβεί μετά το τέλος του Avis Leasing συμβολαίου σου.

#2 Διαλέγεις το αυτοκίνητο που θα οδηγείς, όπως ακριβώς το θες

Πλέον, το κόστος της αγοράς ενός αυτοκινήτου έχει αυξηθεί δυσανάλογα με τους μισθούς μας. Έτσι, ακόμα κι αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, είναι πολύ πιθανό πως θα προτιμήσεις ένα πιο οικονομικό μοντέλο, μόνο με τον βασικό εξοπλισμό και χωρίς πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, που, από την άλλη πλευρά, μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο απολαυστική, πιο ασφαλή και εύκολη! Τη λύση σε αυτό έρχεται να δώσει το Avis Easy Leasing, με το οποίο απολαμβάνεις μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών και εξοπλισμού επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει από την ποικιλία Top Deals, με μια επίσκεψη στο myavis.gr.

#3 Προγραμματίζεις τα οικονομικά σου, χωρίς έκτακτα έξοδα.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Leasing αυτοκινήτου είναι πως απαλλάσσονται μια και καλή από οποιεσδήποτε δαπάνες χρήσης και έκτακτα έξοδα, όπως τα τέλη κυκλοφορίας, την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τα έγκαιρα σέρβις και κάθε είδους συντήρηση αλλά και την αλλαγή ελαστικών. Γιατί όλα αυτά τα έξοδα, καθώς και επιπλέον υπηρεσίες, τα αναλαμβάνει η Avis, φροντίζοντας ώστε το όχημά σας να είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση.

#4 Το αυτοκίνητό σου μπορεί να είναι πάντα «καινούργιο αυτοκίνητο»

Και ναι, μαζί με την ακαταμάχητη μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου, απολαμβάνεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την ασφάλεια και την οικονομία καυσίμου αλλά και τις επιδόσεις ενός νεότερου μοντέλου. Και μόλις ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σου, μπορείς να το επαναλάβεις! Γιατί με το leasing, μετά το τέλος του συμβολαίου σου μπορείς να αλλάξεις αυτοκίνητο, αν και εφόσον το επιθυμείς. Αν, ωστόσο, ερωτευτείς το όχημα που θα αποκτήσεις, σου δίνεται η δυνατότητα να το αγοράσεις και να το κάνεις δικό σου, γνωρίζοντας εξ’ αρχής την τιμή εξαγοράς του μετά το τέλος της μίσθωσης.

#5 Το leasing είναι πλέον πιο εύκολο και 100% οnline – μόνο από την Avis

Η Avis φέρνει το leasing στο σήμερα και το κάνει πιο εύκολο κι ευέλικτο από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα smartphone ή ένα laptop. Μέσα από το myavis.gr μπορείς απλά και γρήγορα, να βρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς, να προσαρμόσεις τους όρους της προσφοράς στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις και να ολοκληρώσεις όλες τις διαδικασίες οnline. Με το Avis Easy Leasing, δε, έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις, πέρα από το μοντέλο και το χρώμα, τη διάρκεια του συμβολαίου, τα ετήσια χλμ χρήσης και να επιλέξεις αν θα δώσεις προκαταβολή ή όχι. Αυτόματα ενημερώνεσαι άμεσα για το ύψος του μηνιαίου σταθερού μισθώματος, για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά που επέλεξες. Τέλος, αφότου σχεδιάσεις το τέλειο αυτοκίνητο για σένα, υπογράφεις το συμβόλαιο σου! 100% online! Και βλέπεις και σε real time την πορεία του αυτοκινήτου σου, μέχρι την τελική παράδοση του σε εσένα.

Τι λες λοιπόν; Είσαι έτοιμος για το νέο σου αυτοκίνητο;

Μπες στο myavis.gr και κάν’ το δικό σου άμεσα και εύκολα, χωρίς έγνοιες, και πολύπλοκες διαδικασίες, με Avis Easy Leasing.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT