Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη θεματική ενότητα Auto & e-Mobility της 86ης ΔΕΘ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη θεματική ενότητα Auto & e-Mobility της 86ης ΔΕΘ

Οι χιλιάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη μικροκινητικότητα που κάνει βήματα στο μέλλον

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα στη θεματική ενότητα για το αυτοκίνητο στο περίπτερο 17 της 86ης ΔΕΘ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες στη διάρκεια λειτουργίας ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη μικροκινητικότητα που κάνει βήματα στο μέλλον. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας, σύμφωνα με ακριβή στοιχεία της ΔΕΘ, έφτασαν τους 212.363.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν ήταν: CITROEN, DACIA, DS, FORD, HYUNDAI, MERCEDES, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ECO CAR, ARPE VEHICLES, MOTOTRUCK.

Οι εταιρείες παρουσίασαν τα νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα τους. Η ενότητα των κλασικών αυτοκινήτων που παρουσιάστηκαν έδεσαν αρμονικά το χτες με το σήμερα.

Τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου στα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλεξάνδρα Σδούκου και εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για τις εταιρείες που συμμετείχαν και τα μοντέλα που παρουσίαστηκαν.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT