Hyundai IONIQ 5 N: Πρεμιέρα στο φετινό Goodwood

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του IONIQ 5 N

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο N υψηλών επιδόσεων θα παρουσιαστεί στο εκθεσιακό περίπτερο της Hyundai N στο Goodwood Festival of Speed που θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023.

H πρεμιέρα αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα παρουσιασθεί το IONIQ 5 N μετά την κυκλοφορία μιας σειράς teaser βίντεο και καμουφλαρισμένων εικόνων που παρουσίασαν στοιχεία της προηγμένης τεχνολογίας του μοντέλου.

Το IONIQ 5 N αποτελεί το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai N μοντέλο μαζικής παραγωγής και αναμένεται να επιταχύνει ακόμη περισσότερο το μέλλον της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας.

Hyundai IONIQ 5 N: Πρεμιέρα στο φετινό Goodwood-1

Το IONIQ 5 N στο Goodwood Festival of Speed

Η παγκόσμια πρεμιέρα του IONIQ 5 N θα πραγματοποιηθεί στο «Core Box» του εκθεσιακού περιπτέρου της Hyundai N στα πλαίσια του Goodwood Festival of Speed. Παράλληλα με την αποκάλυψη του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί η «N Moment» – μια επίδειξη του IONIQ 5 N στην εμβληματική ανάβαση Hillclimb μήκους 1,87 χιλιομέτρων, στην οποία θα συνοδεύεται και από άλλα μοντέλα Hyundai N, μεταξύ των οποίων τα συναρπαστικά rolling labs RN22e και N Vision 74.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT