H premium υπηρεσία Pickup & Redelivery για οχήματα Jaguar, Range Rover, Defender & Discovery
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
h-premium-υπηρεσία-pickup-redelivery-για-οχήματα-jaguar-range-rover-defender-discovery-562650211

H premium υπηρεσία Pickup & Redelivery για οχήματα Jaguar, Range Rover, Defender & Discovery

Με την υπηρεσία Pickup & Redelivery η Jaguar Land Rover προσφέρει εντελώς δωρεάν στους πελάτες της για όλα τα μοντέλα Jaguar, Range Rover, Defender & Discovery την premium υπηρεσία Παράδοσης & Παραλαβής και συνολικά μία εμπειρία ιδιοκτησίας που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Και όχι μόνο.

O χρόνος είναι αναντίρρητα ένα από τα πολυτιμότερα και πλέον… δυσεύρετα αγαθά στη σύγχρονη ζωή, που δυστυχώς ολοένα και πιο συχνά «κλονίζεται» από καθημερινές υποχρεώσεις, τις οποίες είναι αδύνατο κανείς να αγνοήσει.

Μια από αυτές σχετίζεται και με την αναγκαία φροντίδα του τετράτροχου συντρόφου μας, η οποία μοιραία απαιτεί από εμάς να βγούμε εκτός προγραμματισμού θυσιάζοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο. Είτε πρόκειται για τις γνώριμες σε όλους διαδικασίες που σχετίζονται με την τυποποιημένη συντήρησή του ή, πολύ περισσότερο, στις περιπτώσεις εκείνες που απαιτούνται έκτακτες επισκευές.

Για όλα αυτά όμως δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε, καθώς η JLR έρχεται να σας λύσει τα χέρια, εξοικονομώντας για εσάς πολύτιμο χρόνο μέσα από την δωρεάν παροχή της premium υπηρεσίας Pickup & Redelivery.

Ενισχύοντας το αίσθημα ξεγνοιασιάς, η υπηρεσία περιλαμβάνει την παραλαβή του αυτοκινήτου του πελάτη από το χώρο που εκείνος θα υποδείξει προς το συνεργείο και την επιστροφή του αμέσως μετά την ολοκλήρωση του service ή της επισκευής που τυχόν θα απαιτηθεί. Αντάξια του luxury χαρακτήρα των Jaguar, Range Rover, Defender & Discovery, η υπηρεσία Pickup & Redelivery προσφέρεται χωρίς εξαιρέσεις και… ψιλά γράμματα στους πελάτες όλων των μοντέλων των τεσσάρων brands, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το επίσημο σημείο service.

Η υπηρεσία Παράδοσης & Παραλαβής έρχεται να πλαισιώσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο μία ακόμα premium προσφορά της Jaguar Land Rover προς όλους τους πελάτες της: την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, η οποία για μεν την Jaguar ισχύει ήδη από πέρσι, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη και σε όλα τα μοντέλα της Range Rover, Defender & Discovery από την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένος στην πάγια στρατηγική του να προσφέρουν διαρκώς στους πελάτες επιπλέον premium παροχές που αναβαθμίζουν την εμπειρία απόκτησης και ιδιοκτησίας, εκτός από την 5ετή εγγύηση και την υπηρεσία Pickup & Redelivery, ο όμιλος JLR (Jaguar, Range Rover, Defender, Discovery) έχει εντάξει στην ατζέντα των μοναδικών του προσφορών τα Service Plans, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την βέλτιστη συντήρηση με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.

Τα Service Plans, τα οποία είναι προαιρετικά και διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Επίσημων Συνεργατών της JLR, μπορούν να αγοραστούν από τον πελάτη είτε κατά τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου, είτε σε μελλοντικό χρόνο, επιλέγοντας χρονική διάρκεια και χιλιόμετρα. Η δυνατότητα επιλογής ως προς τη χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι από 24 έως 60 μήνες και ως προς τα χιλιόμετρα έως 100.000 χλμ.

To πρόγραμμα Service Plans προσφέρει το απόλυτο «peace of mind», όπως ακριβώς συμβαίνει με την 5ετή εγγύηση και την υπηρεσία Pickup & Redelivery, με τον πελάτη εν προκειμένω να προπληρώνει το συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service που θα χρειαστούν στο χρονικό διάστημα που εκείνος θα επιλέξει. Το δε κόστος τους έχει υπολογιστεί βάσει των τρεχουσών τιμών, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι η όποια μελλοντική προσαύξηση σε ανταλλακτικά και εργασία δεν θα τον επηρεάσει.

Ένα επιπλέον όφελος του προγράμματος είναι ότι το κόστος μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του οχήματος, αλλά και να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα σε περιπτώσεις leasing, ενώ παράλληλα δίνονται επιλογές εξόφλησης είτε σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε εφάπαξ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το πρόγραμμα συνοδεύει το αυτοκίνητο, ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης σε νέο ιδιοκτήτη, γεγονός που έρχεται να ενισχύσει έτι περαιτέρω την μεταπωλητική του αξία. Φυσικά, όλες οι εργασίες στo πλαίσιo του προγράμματος Service Plans πραγματοποιούνται με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών και λιπαντικών (Castrol EDGE® Professional).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT