Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery τώρα και με συνδρομή; Γιατί όχι!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
jaguar-range-rover-defender-και-discovery-τώρα-και-με-συνδρομή-γιατί-562703563

Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery τώρα και με συνδρομή; Γιατί όχι!

Μια νέα και αρκούντως ενδιαφέρουσα συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει η Jaguar Land Rover στην ελληνική αγορά, η οποία έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο κόσμος της αυτοκίνησης είναι εξοικειωμένος μέχρι και σήμερα με τα «παραδοσιακά» δύο μοντέλα απόκτησης ή χρήσης ενός σύγχρονου αυτοκινήτου που σχετίζονται αφενός με την αγορά του οχήματος, αφετέρου με τη χρηματοδοτική μίσθωσή του, γνωστή ευρέως με τον όρο leasing. Όχι όμως πια! Και αυτό γιατί η καινοτόμος υπηρεσία Subscription των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery έρχεται να αλλάξει τώρα τα δεδομένα στο μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών προσφέροντας μέσω αυτής μοναδικά οφέλη σε συνδυασμό με κορυφαία ευελιξία – κάτι που δύσκολα συναντά κανείς σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου.

Τι ακριβώς είναι η υπηρεσία Subscription του ομίλου JLR;

Πρόκειται για τη νέα, καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση για τον πελάτη, και με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός ασφαλώς από τα καύσιμα ή/και το κόστος φόρτισης, εφόσον πρόκειται για ηλεκτρικό όχημα ή υβριδικό μοντέλο.

Ποια είναι πρακτικά τα οφέλη που προσφέρει;

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή και λύση για τους πελάτες σε σύγκριση με τη γνωστή σε όλους χρηματοδοτική μίσθωση. Το βασικό πλεονέκτημά της συμπυκνώνεται σε μια λέξη και έννοια: ευελιξία! Κι αυτό γιατί η υπηρεσία Subscription των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποφασίσει αυτός πόσο καιρό επιθυμεί να οδηγεί το αυτοκίνητο που ο ίδιος θα επιλέξει: 6, 12, 18 ή 24 μήνες και με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία:

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για την ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας, τη φθορά, τη συντήρηση και τα εποχιακά ελαστικά του αυτοκινήτου που θα επιλέξει ο πελάτης, χωρίς «κρυφά» κόστη και με πλήρη διαφάνεια από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα. Την ίδια στιγμή και εξίσου αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συνδρομητική υπηρεσία Subscription δεν απαιτεί την καταβολή προκαταβολής, ούτε κόστος εγγραφής στην υπηρεσία.

Γιατί να επιλέξω τελικά την υπηρεσία Subscription;

Η υπηρεσία Subscription αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη σήμερα επιλογή για δύο κυρίως κατηγορίες πελατών που θέλουν να απολαύσουν ένα αυτοκίνητο του ομίλου JLR σε άριστη κατάσταση και με δοκιμασμένη ποιότητα. Στην πρώτη ανήκουν οι περιπτώσεις στελεχών εταιρειών που καλούνται να εργαστούν στη χώρα μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι μικρότερο από αυτό που συνήθως προβλέπει το παραδοσιακό μοντέλο χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing).

Την ίδια στιγμή, η υπηρεσία Subscription αποτελεί την επιλογή-μονόδρομο για όλους όσοι δεν είναι απολύτως βέβαιοι αν το αυτοκίνητο που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν πληροί τις ανάγκες τους και, κατ’ επέκταση, θέλουν να δοκιμάσουν πώς είναι η «συνύπαρξη» για κάποιο διάστημα πριν προβούν στην αγορά του. Όπως στην περίπτωση, για παράδειγμα, που κάποιος θέλει να δοκιμάσει αλλά και να διαπιστώσει στην καθημερινότητα πώς ακριβώς ανταποκρίνεται στις οδηγικές του συνήθειες και απαιτήσεις ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, όπως η Jaguar I-Pace, σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό, off-road ή σπορ μοντέλο των Jaguar, Land Rover, Defender και Discovery. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και για τους πελάτες των οποίων οι ανάγκες μεταβάλλονται με την πάροδο ενός σχετικά σύντομου χρόνου – και αυτό είναι κάτι που μόνο το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδρομής της JLR μπορεί να εξασφαλίσει. Γρήγορα και με παροιμιώδη ευελιξία και ευκολία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT