ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
kia-για-αυτό-ξεχωρίζει-562676905

Kia: Για αυτό ξεχωρίζει

Με μια γκάμα υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας που εκφράζουν μια νέα αντίληψη για την πολυτέλεια και τη βιώσιμη μετακίνηση, η Kia δεν ακολουθεί τις εξελίξεις. Τις διαμορφώνει!

Η Kia επενδύει στο μέλλον, διαμορφώνοντας τις τάσεις! Με πλουραλισμό στη γκάμα και επιλογές για όλους, κορυφαία ηλεκτρική τεχνολογία, αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα στα συστήματα ασφαλείας και μια ιδανική ισορροπία δυναμικής, ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς που εξασφαλίζει σταθερότητα, άνετο ταξίδι και σιγουριά στον οδηγό.

Ένα Kia για εσάς

Η πολυσυλλεκτική γκάμα της Kia είναι ένα στοιχείο που από μόνο του, ξεχωρίζει. Όχι μόνο επειδή αυτόματα απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο, αλλά και γιατί αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση της μάρκας στα θετικά στοιχεία κάθε τεχνολογίας, ξεκινώντας από τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις Stonic, XCeed και Sportage με σύστημα 48V Hybrid. Τα πλεονεκτήματα των βενζινοκινητήρων και diesel συνδυάζονται με την ήπια υβριδική τεχνολογία, ενισχύοντας την αποδοτικότητά τους. Μειωμένη κατανάλωση, χαμηλότεροι ρύποι και ένα αυξημένο εύρος λειτουργία του κινητήρα που παρέχει στον οδηγό την αίσθηση της ισχύος και του ελέγχου.

Η Full Hybrid τεχνολογία, διαθέσιμη στο Kia Niro και στο Kia Sportage, μεγιστοποιεί το πλεονέκτημα της ηλεκτρικής υποβοήθησης προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και αθόρυβη εκκίνηση του αυτοκινήτου. Μια εισαγωγή στα οφέλη της ηλεκτροκίνησης χωρίς την ανάγκη φόρτισης.

Η τεχνολογία Plug-In Hybrid από την άλλη, διαθέσιμη στα Kia XCeed, Kia Niro και Kia Sportage είναι ιδανική για την ενεργειακή μετάβαση σε μια πραγματικά βιώσιμη κινητικότητα. Ο τέλειος συνδυασμός δύο αυτοκινήτων σε ένα, που έχει μόνο πλεονεκτήματα: Μπορείτε να οδηγείτε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο για ως και 70 km για τις καθημερινές σας ανάγκες. Ιδανικό για την αστική μετακίνηση χάρη στην παντελή έλλειψη θορύβου, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και τη μηδενική κατανάλωση καυσίμου. Και ταυτόχρονα να έχετε ένα αυτοκίνητο που ανεφοδιάζεται εύκολα και μπορεί να σας ταξιδέψει όσο μακριά ονειρεύεστε με κορυφαίες επιδόσεις.

Ηλεκτροκίνηση σε πλήρη διάσταση

Kia: Για αυτό ξεχωρίζει-1

Η Kia οδηγεί τις εξελίξεις στην ενεργειακή μετάβαση της αυτοκίνησης με state-of-the-art τεχνολογία που απαντά σε όλες τις προκλήσεις της ηλεκτροκίνησης. Η ειδικά σχεδιασμένη E-GMP πλατφόρμα με αρχιτεκτονική 800V για αστραπιαία φόρτιση, εκμηδενίζει την αναμονή στην φόρτιση. Παράλληλα, χαρίζει απαράμιλλη σταθερότητα απόδοσης, άριστη εκμετάλλευση της ενέργειας και ασυναγώνιστη αυτονομία, παρέχοντας στον οδηγό όλα τα απαραίτητα ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όπως το EV Route Planning, η λειτουργία του έξυπνου συστήματος πλοήγησης η οποία υπολογίζει τη βέλτιστη διαδρομή και προτείνει τη χρήση συγκεκριμένων φορτιστών, εφόσον απαιτείται ανεφοδιασμός, καταργώντας το άγχος της αυτονομίας!

Η Kia αντιμετωπίζει την ηλεκτροκίνηση όχι απλά ως μια ακόμη τεχνολογία μετακίνησης, αλλά συνολικά, ως μια ευκαιρία για πιο έξυπνη και ουσιαστικά βιώσιμη διαχείριση της διαθέσιμης ενέργειας. Η λειτουργία V2L (Vehicle-to-Load) που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε πηγή ενέργειας για ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμη και τη φόρτιση άλλου ηλεκτρικού οχήματος, καθώς και η λειτουργία V2G (Vehicle-to-Grid) που επιτρέπει στο όχημα να επιστρέψει ρεύμα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε ώρες με μεγάλες απαιτήσεις ισχύος, αυτό ακριβώς αποδεικνύουν.

Η ενθουσιώδης πλευρά της αυτοκίνησης

Kia: Για αυτό ξεχωρίζει-2

Η συναρπαστική οδηγική εμπειρία στο τιμόνι ενός ηλεκτρικού Kia φέρνει πιο κοντά το βιώσιμο μέλλον των μετακινήσεων. Πολύ απλά γιατί τίποτα άλλο δεν θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον μετά από αυτό.

Η θετική εντύπωση δημιουργείται πρώτα από την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέουν τα προσεκτικά επιλεγμένα βιώσιμα υλικά από πλαστικά pet, οι vegan δερμάτινες επενδύσεις και το ανακυκλωμένο ύφασμα. Ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες έχει ως προτεραιότητα την ευεξία οδηγού και επιβατών, ενώ η εξελιγμένη ψηφιακή τεχνολογία κάνει την επικοινωνία ανθρώπου και μηχανής ενστικτώδη. Οι πανοραμικές οθόνες, οι διαισθητικοί διακόπτες αφής πολλαπλών λειτουργιών, το εξελιγμένο λογισμικό των εφαρμογών συνδεσιμότητας και η δυνατότητα εξατομίκευσης του τρόπου που προβάλλονται οι πληροφορίες είναι μερικές από τις λύσεις που κάνουν κάθε Kia το πραγματικά δικό σας αυτοκίνητο. Προσφέροντας μια απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης, αντίστοιχη ενός high-end smartphone.

Τεχνολογίες όπως το Head-up Display ενώνουν το ψηφιακό με το φυσικό περιβάλλον, διαμορφώνοντας για τον οδηγό τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσει με ασφάλεια τη σπορ οδική συμπεριφορά κάθε μοντέλου Kia. Με ως και 20 διαφορετικά ενεργά οδηγικά βοηθήματα κάτω από την ομπρέλα ADAS μπορείτε να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση σε κάθε διαδρομή. Η Kia διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, αλλά μη σπαταλάτε την ευκαιρία να απολαύσετε την αμεσότητα της απόκρισης και άψογη κατευθυντικότητα ενός Kia στον ανοιχτό δρόμο.

Παρουσία για βραβείο

Η Kia σκοράρει ψηλά σε ό,τι κάνει μια μάρκα πραγματικά κορυφαία σήμερα αλλά και για το μέλλον. Και επιβραβεύεται από σημαντικούς φορείς, κερδίζοντας διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Έχει κερδίσει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς με το EV6 (2022), τον τίτλο του Παγκόσμιου Σπορ Αυτοκινήτου της Χρονιάς με το EV6 GT των 585 ίππων (2023), τον τίτλο του Γερμανικού Πολυτελούς Αυτοκινήτου της Χρονιάς με το EV9 (2024), τον τίτλο του Γυναικείου Αυτοκινήτου της Χρονιάς με το Niro (2023), και μια σειρά βραβείων σχεδιασμού από το Red Dot Design Awards.

Με κορυφαίες τεχνολογίες, συναρπαστική εμφάνιση, ισορροπημένη οδική συμπεριφορά και επιλογές κινητήρων για όλους, η Kia είναι το σημείο αναφοράς. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT