Εγγραφείτε τώρα στη whishlist του νέου Range Rover Electric
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εγγραφείτε-τώρα-στη-whishlist-του-νέου-range-rover-electric-562791250

Εγγραφείτε τώρα στη whishlist του νέου Range Rover Electric

Το νέο Ranger Rover Electric αποτελεί το επόμενο βήμα της διάσημης βρετανικής μάρκας στο ταξίδι της σύγχρονης πολυτέλειας στην ηλεκτροκίνηση.

Πριν από την επίσημη έναρξη των παραγγελιών για τους πελάτες, η Range Rover ανοίγει τώρα τη wishlist για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover Electric, ένα όχημα που έρχεται να ορίσει τα πρότυπα στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων αποτελώντας την επιτομή του βρετανικού σχεδιασμού που παραμένει ξεχωριστός αλλά και μοναδικός. Ταυτόχρονα, πρόκειται για το πιο αθόρυβο και πιο εκλεπτυσμένο Range Rover στην πολυετή ιστορία της μάρκας, με ικανότητα να πηγαίνει απρόσκοπτα παντού, διασφαλίζοντας ότι η τεχνολογία ρυμούλκησης, διάσχισης υδάτων και κίνησης σε κάθε έδαφος θα ξεπεράσει όλα τα ανταγωνιστικά πολυτελή ηλεκτρικά SUV.

«Ανοίγουμε τώρα την επίσημη wishlist προσφέροντάς σας την ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα κάνουν προ-παραγγελία για το πιο πολυαναμενόμενο Range Rover των τελευταίων χρόνων. Σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μάρκα Range Rover: το αυθεντικό πολυτελές SUV είναι πλέον διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Thomas Müller, Εκτελεστικός Διευθυντής, Product Engineering, JLR.

Εγγραφείτε τώρα στη whishlist του νέου Range Rover Electric-1

Με τις δοκιμές των πρωτοτύπων του νέου Range Rover Electric να έχουν ήδη ξεκινήσει σε εξόχως απαιτητικές συνθήκες, οι μηχανικοί της βρετανικής φίρμας έχουν στόχο να δημιουργήσουν το κορυφαίο premium off-road της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκακιέρας, με καινοτόμα χαρακτηριστικά και μοναδικές τεχνολογίες, όπως η μοναδική λειτουργία active road noise cancellation, ηχητική σχεδίαση και ανυπέρβλητη άνεση στην καμπίνα. Ταυτόχρονα, το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών του αυτοκινήτου, το οποίο έπεται της ανάπτυξής του σε ψηφιακό περιβάλλον για πάνω από ένα χρόνο, περιλαμβάνει δοκιμασίες στο δρόμο σε όλο τον κόσμο – από τη Σουηδία μέχρι το Ντουμπάι, σε ακραίες θερμοκρασίες από -40 οC έως +50 οC. Σε αυτές οι μηχανικοί της βρετανικής εταιρείας θα διασφαλίσουν τη στιβαρότητα του συστήματος ηλεκτρικής κίνησης του νέου Range Rover Electric, συμπεριλαμβανομένου του κάτω μέρους του πατώματος, την ανθεκτικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης που θα το τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια, καθώς και την ακεραιότητα του πλαισίου, ενώ μέσω δυναμικών δοκιμών του οχήματος εξετάζεται και η επίδραση της αύξησης της θερμοκρασίας στη μείωση της απόδοσης.

Εγγραφείτε τώρα στη whishlist του νέου Range Rover Electric-2

Με περισσότερες ευρεσιτεχνίες στις τεχνολογικές του περγαμηνές από οποιοδήποτε άλλο Range Rover μέχρι σήμερα, το νέο Ranger Rover Electric καταθέτει τα διαπιστευτήρια του και στον τομέα της αποδοτικότητας, διαθέτοντας μια προηγμένη αρχιτεκτονική 800V, η οποία διασφαλίζει δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, αλλά και επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες του Range Rover V8 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας . Την ίδια στιγμή, προσφέρει στους μελλοντικούς πελάτες μια απρόσκοπτη εμπειρία ιδιοκτησίας EV με άνετη φόρτιση, συνεργασίες στον τομέα της ενέργειας, ενημερώσεις λογισμικού over-the-air και έξυπνη τεχνολογία για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας, βασιζόμενο στην ευέλικτη πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture (MLA). Μάλιστα, για πρώτη φορά, οι μπαταρίες υψηλής τάσης αλλά και οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης θα κατασκευάζονται και θα συναρμολογούνται στο νέο Electric Propulsion Manufacturing Centre της JLR στο Wolverhampton του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η Range Rover εξηλεκτρίζεται φιλοδοξώντας να πετύχει μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα το 2039.

Εγγραφείτε στη wishlist του Range Rover Electric και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους πρώτους που υποβάλλουν προ-παραγγελία: Range Rover Electric.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT