Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μια-εμπειρία-τέχνης-εν-κινήσει-από-τ-562801687

Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα

Η Avis δημιουργεί μια διαφορετική εμπειρία με «όχημα» την τέχνη. Μαζί με τον εικαστικό Θανάση Λάλα, σχεδίασαν τη συλλεκτική συλλογή Avis Art In Motion που, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, «ζωντανεύει» με μινιατούρες θρυλικών μοντέλων αυτοκινήτων.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη της Avis για το αυτοκίνητο όχι απλά ως μεταφορικό μέσο, αλλά ως τρόπο για να φτάσουμε εκεί που ονειρευτήκαμε. Το μέσο εκείνο που κάνει κάθε διαδρομή της ζωής μας μια μοναδική απόλαυση.

Μικροσκοπικά έργα τέχνης, χειροποίητα εταιρικά δώρα συλλεκτικής αξίας

Αυτή η αγάπη οδήγησε στην ξεχωριστή συνεργασία της Avis με τον εικαστικό και δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια… «Εμπειρία τέχνης εν κινήσει». Αφορμή για αυτή τη συλλογή, η έλευση κάθε νέου έτους: πρωτότυπα συλλεκτικά εταιρικά δώρα που κάθε Χριστούγεννα επιλέγει η Avis. Δώρα κυριολεκτικά μοναδικά. Χειροποίητες μινιατούρες σχεδιασμένες και ζωγραφισμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, μία-μία, από τον Θανάση Λάλα, που «ζωντανεύουν» μοντέλα που έγιναν θρύλοι. Ένας φόρος τιμής της Avis σε μία από τις σηματικότερες εφευρέσεις όλων των εποχών.

Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα-1
Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα-2

Avis Art in Motion: μια αρχή… Smart!

Η αρχή έγινε το 2019 με το Smart, που προκάλεσε επανάσταση και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή ευελιξίας στις μποτιλιαρισμένες μητροπόλεις του κόσμου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις.

Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα-3

2020-2023: Συναρπαστικές διαδρομές με VW Beetle, Citroen 2CV, Fiat 500

Η συνέχεια, συναρπαστική: το αρχετυπικό Mini Cooper για το 2020. Ένα… mini με πορεία λαμπρή: τρεις φορές νικητής στο ράλι του Μόντε Κάρλο, μία στο ράλι Ακρόπολις και «πρωταγωνιστής» στην καρδιά των Beatles, της Madonna και του James Bond. Κι έπειτα, το Volkswagen Beetle για το 2021 – το μακροβιότερο «παιδί» της Volkswagen, ο θρυλικός «Σκαραβαίος», που έμελλε να γίνει ένα από τα εμβληματικότερα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ. Για το 2022, το Citroen 2CV. Λιτό και οικονομικό, σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους γάλλους αγρότες του Μεσοπολέμου και, πλέον, μετρά εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Το Fiat 500 για το 2023 – ένα από τα πρώτα «αυτοκίνητα πόλης» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα καταγράφοντας σχεδόν 4.000.000 πωλήσεις σε μόλις 18 χρόνια!

Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα-4

2024 με τη μία και μοναδική Porsche 911!

Φέτος, η συλλογή Avis Art in Motion υποδέχεται  το 2024 με ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα όλων των εποχών, την Porsche 911, που άλλαξε την ιστορία των sporstcar για πάντα. Από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, είναι ένα μοντέλο που, με τον δυναμισμό, την επιτάχυνση και την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του, μας εμπνέει όλους για τη χρονιά που έρχεται!

Μια «εμπειρία τέχνης εν κινήσει» από την Avis, δια χειρός Θανάση Λάλα-5
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT