Οδηγούμε το νέο Lynk & Co 01 των 260 ίππων

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εταιρεία αυτοκινήτου για τα ελληνικά δεδομένα πάτησε στη χώρα μας και ακούει στο όνομα Lynk & Co. Η ελληνική αγορά υποδέχεται το ένα και μοναδικό -προς το παρόν- μοντέλο, το 01, το οποίο είναι τεχνολογίας plug-in hybrid.

Η Lynk & Co βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του κινεζικού κολοσσού Geely και μετρά ήδη 4 χρόνια σε ευρωπαϊκές αγορές όπως τη Γερμανία, την Ολλανδία και άλλες.

Το νέο Lynk & Co προσφέρεται σε πολύ πλούσια έκδοση και το μόνο που χρειάζεται να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής είναι… η εξωτερική απόχρωση: Μπλε ή μαύρο!

Το SUV των 4,54 μέτρων διαθέτει καθαρές σχεδιαστικές γραμμές χωρίς να βροντοφωνάζουν την καταγωγή του. Μάλιστα, στο εσωτερικό υπάρχουν όμορφες και ποιοτικές επενδύσεις, προσφέροντας μια αύρα από Volvο. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο της κονσόλας κλέβουν την παράσταση στο εργονομικό cockpit, το οποίο φέρει και αρκετά φυσικά κουμπιά, ενώ σε καλό επίπεδο βρίσκεται και η άνεση των επιβατών. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 466 λίτρα.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 3κύλινδρος 1.500άρης turbo κινητήρας 180 ίππων και σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινήρα η απόδοση υπολογίζεται στα 260 PS. Το θετικό σε ένα plug-in hybrid είναι η δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας των 17 kWh. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται μία αμιγώς ηλεκτρική βόλτα που μπορεί να φτάσει έως και λίγο πάνω από τα 50 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες.

Το Lynk & Co 01 διατίθεται στην ελληνική αγορά με πλούσιο εξοπλισμό στα 49.950 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT