Όλα τα νέα Range Rover με το πρόγραμμα συνδρομής Subscription
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλα-τα-νέα-range-rover-με-το-πρόγραμμα-συνδρομής-s-563121382

Όλα τα νέα Range Rover με το πρόγραμμα συνδρομής Subscription

Οποιοδήποτε μοντέλο από την πολυσχιδή γκάμα των luxury προτάσεων της Ranger Rover μπορεί τώρα να γίνει δικό σας για όσο χρόνο επιθυμείτε με το καινοτόμο πρόγραμμα συνδρομής Subscription.

Η Range Rover, ο πιο καταξιωμένος σήμερα luxury κατασκευαστής, προσφέρει στους πελάτες της ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης οποιοδήποτε μοντέλου της γκάμας της μέσω συνδρομής, το οποίο παρέχει μοναδικά προνόμια και κορυφαία ευελιξία για όλους σε σχέση με τους πλέον δημοφιλείς τρόπους χρήσης ενός αυτοκινήτου μέσω αγοράς ή leasing. Και αυτό γιατί το κορυφαίο πρόγραμμα Subscription της Range Rover προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε από τα προηγμένα μοντέλα της γκάμας Range Rover χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Και το κυριότερο, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν, καταβάλλοντας απλώς μια προκαθορισμένη μηνιαία δόση. Επιπλέον, επιλέγοντας το συνδρομητικό πρόγραμμα Subscription, κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει ο ίδιος πόσο χρονικό διάστημα επιθυμεί να έχει στην κατοχή το Range Rover που έχει επιλέξει: 3, 6, 12, 18 ή 24 μήνες και με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου.

Αμέσως μετά την ενεργοποίηση του προγράμματος Subscription, οι πελάτες θα επιβαρυνθούν αποκλειστικά με το κόστος των καυσίμων και ενδεχομένως με εκείνο της ηλεκτρικής ενέργειας στην περίπτωση επιλογής ενός Plug In Hybrid Range Rover. Ένα από τα πολλά ακόμα πλεονεκτήματα του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος είναι ότι στη μηνιαία συνδρομή περιλαμβάνονται όλα τα κόστη και έξοδα που έχουν να κάνουν με την ασφάλιση του αυτοκινήτου, τα τέλη κυκλοφορίας, την αποκατάσταση ζημιών ή φθορών, αλλά και την περιοδική του συντήρηση, στην οποία περιλαμβάνονται και τα εποχιακά ελαστικά του οχήματος. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα Subscription δεν απαιτεί την καταβολή προκαταβολής, ούτε επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος εγγραφής στο πρόγραμμα.

Εκτός από την ευελιξία όσον αφορά το διάστημα κατά το οποίο ο πελάτης θα χρησιμοποιεί το όχημα, το πρόγραμμα Subscription αποτελεί την ιδανική επιλογή και για στελέχη εταιρειών που έρχονται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο συνήθως υπολείπεται σε διάρκεια σε σχέση με εκείνο που προσφέρουν σήμερα τα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα Subscription αποτελεί την κορυφαία πρόταση και για όλους όσοι δεν γνωρίζουν τις ανάγκες τους και επομένως μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να αναζητήσουν ένα άλλο μεγαλύτερο ή μικρότερο μοντέλο. Ή για παράδειγμα ένα ηλεκτροκίνητο, στην περίπτωση που έχουν επιλέξει να οδηγούν ένα συμβατικό με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι, το πρόγραμμα συνδρομής Subscription απευθύνεται και σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν ένα μοντέλο από τη γκάμα Range Rover προκειμένου να βιώσουν πώς ακριβώς ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις πριν καταλήξουν στην οριστική τους επιλογή.

Μια από τις κορυφαίες επιλογές τους είναι σίγουρα και το νέο Range Rover Sport, ένα luxury SUV με σπορ γονίδια που προτάσσει ταυτόχρονα κορυφαία πολυτέλεια και άνεση, σε συνδυασμό με μοναδικές τεχνολογίες για κορυφαία ευελιξία και ασφάλεια εντός και εκτός δρόμου. Με εκλεπτυσμένη σχεδίαση και μοναδικά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του, το νέο Range Rover Sport διατίθεται με τα πιο προηγμένα συστήματα κίνησης της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων πετρελαιοκίνητων, βενζινοκίνητων και plug-in υβριδικών παραλλαγών.

Στην αφετηρία της γκάμας συναντάμε τις εκδόσεις ντίζελ D250, D300 και D350 ενώ στο «στρατόπεδο» της βενζίνης η παλέτα περιλαμβάνει τις 6κύλινδρες εκδόσεις των 3,0 λίτρων Ρ360 και Ρ400, όλες με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48Ω. Η κορυφαία έκδοση P530 αξιοποιεί τις μοναδικές δυνατότητες ενός V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 530 ίππων. Όσοι πάλι επιλέξουν τις plug-in υβριδικές εκδόσεις P440e και P510e του νέου Range Rover Sport θα μπορέσουν να απολαύσουν την αθόρυβη λειτουργία που προσφέρει η παρουσία ενός προηγμένου και πανίσχυρου ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με μπαταρία 38,2 kWh για αυτονομία με μηδενικές εκπομπές της τάξης των 113 χιλιομέτρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT