Η Nissan παρουσιάζει την Ολοκληρωμένη Έκθεση 2024 και το νέο σχέδιο βιωσιμότητας

Η Nissan παρουσιάζει την Ολοκληρωμένη Έκθεση 2024 και το νέο σχέδιο βιωσιμότητας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Nissan Motor Co., Ltd. δημοσίευσε την Ολοκληρωμένη Έκθεσή της για το 2024, η οποία παρουσιάζει την επιχειρηματική πρόοδο της εταιρείας καθώς αυτή επιταχύνει προς το όραμά της για το Ambition 2030, έχοντας πάντα την βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής της.

Η εναρκτήρια έκθεση παρουσιάζει όχι μόνο το όραμα, τις στρατηγικές, τα επιχειρηματικά σχέδια και τα οικονομικά δεδομένα της Nissan, αλλά και τον μεσοπρόθεσμο έως μακροπρόθεσμο αντίκτυπό της στην κοινωνία. Μέσα από διάφορες προσπάθειες, η Nissan στοχεύει στο να δημιουργήσει ασφαλείς κοινότητες, να συμβάλει στην πρόοδο της κοινωνίας και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της φύσης και των οικοσυστημάτων. Οι πρωτοβουλίες της εταιρείας περιλαμβάνουν το Πρόγραμμα πέμπτης γενιάς Nissan Green Program 2030 (NGP2030) καθώς και μια σειρά από κοινωνικές πρωτοβουλίες της Nissan, το Nissan Social Program 2030 (NSP2030) – οι οποίες υποστηρίζουν την γενική επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών παρέχονται στο βιβλίο δεδομένων Αειφορίας 2024.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT