REZUM-HoLEP: Το μέλλον για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
rezum-holep-το-μέλλον-για-την-καλοήθη-υπερπλασί-561819697

REZUM-HoLEP: Το μέλλον για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη

Νέες πρωτοποριακές τεχνικές, ελάχιστα επεμβατικές όπως οι REZUM και HoLEP αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση της νόσου.

Πρωτοποριακές τεχνικές ελάχιστα επεμβατικές, εύκολες και προσιτές στον ασθενή, που καθιστούν την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη υπόθεση λίγων λεπτών ή και λίγων ωρών και διατηρούν τις ζωτικές λειτουργίες του ανδρός παίρνουν τη θέση της κλασικής διουρηθρικής εκτομής του προστάτη.

REZUM-HoLEP: Το μέλλον για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη-1

Η μέθοδος συρρίκνωσης υδρατμών Rezum είναι αναίμακτη, ανώδυνη, διαρκεί δέκα λεπτά, γίνεται με απλή μέθη και ο ασθενής είναι ελεύθερος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του εντός μιας ώρας. Πρόκειται για ασφαλή τεχνική για αδένες έως 80 κυβικών, η οποία επιτρέπει για πρώτη φορά τη διατήρηση των λειτουργιών της στύσης και της εκσπερμάτισης.

Η εξίσου ελάχιστα παρεμβατική Laser τεχνική εκπυρήνισης HoLEP, για μεγαλυτέρους αδένες, ανεξαρτήτως μεγέθους, αποτελεί πλέον διεθνώς μέθοδο επιλογής . Προσαρμόζεται στην ανατομία του κάθε ανδρός ξεχωριστά, απωθώντας ευγενικά και αναίμακτα τον ιστό, χωρίς να τον απανθρακώνει και χωρίς να προκαλεί θερμική βλάβη στους παρακειμένους ιστούς και στα νεύρα της στύσης, καθιστώντας μηδενική την πιθανότητα επιπλοκών και επανεπεμβάσεων και επιτρέποντας στον ασθενή να εξέλθει εντός λίγων ωρών.

REZUM-HoLEP: Το μέλλον για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη-2

Η ομάδα του Ιατρείου Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη του Δρ. Βεβελογιάννη Παναγιώτη, εφαρμόζει από διετίας τη νέα τεχνολογία στην χώρα μας και διαχειρίζεται μια από τις μεγαλύτερες σειρές ασθενών πανελληνίως, όπως και τον κατάλληλο βιοϊατρικό εξοπλισμό αιχμής, ώστε να προσφέρει εξαιρετικά σταστιστικά αποτελέσματα, εφάμιλλα των Κέντρων του εξωτερικού, στο πλαίσιο της καλής ιατρικής πρακτικής διεθνώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT