Ιστορική αλλαγή για την Johnson & Johnson MedTech: ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Λιακόπουλος δίνει τη σκυτάλη μετά από 15 χρόνια αφοσίωσης & προσφοράς
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιστορική-αλλαγή-για-την-johnson-johnson-medtech-ο-πρόεδρ-562656475

Ιστορική αλλαγή για την Johnson & Johnson MedTech: ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Λιακόπουλος δίνει τη σκυτάλη μετά από 15 χρόνια αφοσίωσης & προσφοράς

Νέα εποχή για την κορυφαία εταιρία Ιατρικής Τεχνολογίας

Μετά από 15 χρόνια στην κορυφή της Johnson & Johnson MedTech, ο Θεόδωρος Λιακόπουλος αφήνει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, δημιουργώντας μία νέα σελίδα για την εταιρία. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μία ιστορική αλλαγή στον κλάδο της Υγείας στην Ελλάδα, τόσο για τη συνεισφορά του στην εξέλιξη της Johnson & Johnson MedTech, αλλά και στην ανάπτυξη του κλάδου ευρύτερα.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του, ο Θεόδωρος Λιακόπουλος υπηρέτησε τον κλάδο της Υγείας από διαφορετικές θέσεις με οδηγό του την καινοτομία και με γνώμονα τη διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας ζωής των ασθενών. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Johnson & Johnson το 1991 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων, περνώντας στη συνέχεια από διαφορετικές θέσεις και business units του Ομίλου. Διετέλεσε Division Director στο unit των Καρδιολογικών Προϊόντων και στη συνέχεια Managing Director στην DePuy Orthopedics. Από το 2008 έως και σήμερα, κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ιατροτεχνολογικού Κλάδου της Johnson & Johnson, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές και οδηγώντας σε επιτυχίες την εταιρία, παρά την οικονομική κρίση και τις προκλήσεις αυτής της περιόδου.

Μένοντας πιστός στο όραμα του για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα της Υγείας, οδηγούσε συνεχώς τις εξελίξεις με τις ριζοσπαστικές ιδέες, τις ηγετικές του ικανότητες και το πάθος του για τον άνθρωπο. Αποτελεί μέντορας και έμπνευση για πολλούς ανθρώπους, τόσο εντός της Johnson & Johnson, όσο και της αγοράς γενικότερα.

Παράλληλα, με την ενεργό του δράση στην Johnson & Johnson MedTech, ο Θεόδωρος Λιακόπουλος υπηρετεί τον τομέα της Υγείας και μέσα από τους θεσμικούς του ρόλους σε επιτελικούς Οργανισμούς, όπως ως Ιδρυτής και Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιριών Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και ∆ιαγνωστικών του ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ως μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) κ.α., αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στην Υγεία στην Ελλάδα.

H προσφορά του στην Johnson & Johnson MedTech και κατ’ επέκταση στους ασθενείς και την κοινωνία είναι το κληροδότημά που αφήνει για τη νέα γενιά ηγεσίας της εταιρίας. «Μετά από μία μακρά και συναρπαστική πορεία με πολλές προκλήσεις, αλλά και έντονες επιτυχίες, ήρθε η στιγμή για την Johnson & Johnson MedTech να αλλάξει σελίδα. Γι’ αυτό, παραδίδω τη σκυτάλη της στην επόμενη γενιά, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα της Ιατρικής Τεχνολογίας για την εταιρία», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την Johnson & Johnson MedTech, σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT