Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open θα φοράει HUBLOT

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open θα φοράει HUBLOT

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πολλούς σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη. Ίσως μάλλον μία καθόλα αναμενόμενη κίνηση. Και για τις δύο πλευρές. Και εξηγούμαι. Από τη μία έχουμε τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή –στην παγκόσμια κατάταξη και όχι μόνο– πρωταθλητή της αντισφαίρισης, με δεκάδες διακρίσεις στο ενεργητικό του –μεταξύ αυτών 20 τίτλους Γκραν Σλαμ, 5 τίτλους Master, 36 Masters 1000 και ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Και μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο 2020, αλλά οδεύει με τα …χίλια για την κατάκτηση και του τέταρτου Γκραν Σλαμ του 2021, του US Open, που ξεκινά σήμερα στη Νέα Υόρκη (ο Σέρβος αθλητής έχει ήδη κατακτήσει φέτος το Αυστραλιανό Όπεν, το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον). Και οι πιθανότητες να το καταφέρει είναι με το μέρος του. Από την άλλη έχουμε μία καταξιωμένη εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας με στενότατους δεσμούς με τον κόσμο του αθλητισμού, η οποία έχει ήδη στην οικογένειά της θρυλικά ονόματα, όπως ο Πελέ, ο Γιουσέιν Μπολτ, ο Ντάστιν Τζόνσον και ο Κιλιάν Εμπαπέ, για αναφέρουμε μερικούς. Σήμερα, μία ανάσα πριν από την έναρξη του US Open, ανακοινώθηκε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πλέον ένας από τους πρεσβευτές της Hublot.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open θα φοράει HUBLOT-1

Η έκπληξη πάντως δεν είναι ότι επέλεξε την Hublot, αλλά ότι άργησε τόσο να το κάνει. Ο Τζόκοβιτς, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Audemars Piguet και την Seiko, τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν στα κορτς και στο βάθρο των νικητών χωρίς ρολόι στον καρπό του, πράγμα σπάνιο, καθώς όλοι οι μεγάλοι αθλητές έχουν συνήθως κάποια υψηλού κύρους συνεργασία με οίκο ωρολογοποιίας. Προφανώς έναν αθλητή τέτοιας κλάσης θα βολιδοσκόπησαν πολλές εταιρείες. Και τελικά ο «Νόλε» επέλεξε την Hublot.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open θα φοράει HUBLOT-2
Tο νέο Big Bang Integral Ceramic, ένα από τα πιο φρέσκα ρολόγια που παρουσίασε η Hublot το 2021. 

Ο ενθουσιασμός του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας είναι αυτονόητος: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να υποδεχόμαστε τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς στην όμορφη οικογένεια της Hublot», δηλώνει περιχαρής ο διευθύνων σύμβουλος Ricardo Guadalupe. «Είναι ένας παίκτης που γράφει ιστορία στο τένις επειδή είναι μοναδικός, πρωταθλητής και διαφορετικός, αυτό είναι ακριβώς και το δικό μας μότο. Είναι μία καταπληκτική μέρα για την Hublot!»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open θα φοράει HUBLOT-3

Αλλά και τα αισθήματα του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι προφανώς αμοιβαία: «Ως αθλητής που φιλοδοξεί να γράψει ιστορία στο τένις, είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια της Hublot, στην οποία ανήκουν ήδη αθλητές που άφησαν το στίγμα τους, ο καθένας στο άθλημά του, και έχουν γίνει θρύλοι, όπως ο Πελέ και ο Γιουσέιν Μπολτ. Με την Hublot έχουμε τόσα πολλά να κερδίσουμε, μαζί»!

Ο «Νόλε» πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια κατάταξη του τένις εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία και παραμένει στην κορυφή μέχρι σήμερα, ύστερα από 337 εβδομάδες! Είναι ο μόνος τενίστας που έχει κατακτήσει τουλάχιστον δύο τουρνουά Γκραν Σλαμ. Απομένει να δούμε εάν θα τον δούμε στο βάθρο του νικητή του 21ου του τίτλου, καταρρίπτοντας το ρεκόρ νικών σε Γκραν Σλαμ, στο προσεχές US Open. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στον καρπό του θα φοράει ένα ρολόι της Hublot. Ποιο μοντέλο ακριβώς; Θα σας ενημερώσουμε προσεχώς…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT