Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
γιορτινές-προτάσεις-για-άνδρες-και-γυ-562200727

Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange

Τα ρολόγια A|X της Armani Exchange εισάγουν μία νέα στάση ζωής: είναι νεανικά, περιπετειώδη, παιχνιδιάρικα, με τολμηρό, εκλεκτικό design και με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα βιωσιμότητας, μία φιλοσοφία που διέπει ολόκληρο τον Όμιλο Armani. Η Armani Exchange γεννήθηκε το 1991 με σκοπό να αγγίξει μία νέα γενιά καταναλωτών της fast-fashion με μία προσιτή, μοντέρνα και ξεχωριστή συλλογή, που αντλεί έμπνευση από το street style και από την κουλτούρα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Τα ρολόγια A|X είναι ένας ύμνος στη ζωή της πόλης, στα αστικά και βιομηχανικά τοπία, στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και στην χαρούμενη διάθεση για πάρτι το βράδυ. Απευθύνονται σε τολμηρούς νέους άνδρες και γυναίκες που θέλουν το ρολόι τους να αντανακλά το ξεχωριστό τους, μοντέρνο και μοναδικό στιλ.

Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-1

H νέα urban συλλογή A|X Fall 2022 έχει χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε μαύρο, λευκό, σκούρο μπλε και frosted λευκή σιλικόνη. Τα ανδρικά Cayde Multiskeleton και τα γυναικεία Lola είναι κατασκευασμένα από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο ατσάλι και συνδυάζονται με νέα οικολογικά μπρασελέ και λουράκια LWG.

Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-2
Α/Χ Cayde Multifunction (τιμή: 159 €)
Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-3
Α/Χ Lola Ultra thin (τιμή: 209 €)
Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-4
Α/X Cayde Ultra thin (τιμή: 209 €)
Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-5
Α/Χ Lola Ultra thin (τιμή: 209 €)

 

Η νέα συλλογή D-Bolt, με λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τον στρατό, συνδυάζει απροσδόκητα χρώματα, υλικά και φινιρίσματα, ενώ η περίπλοκη σπορ κάσα και τα καντράν με εφέ καθρέφτη προκαλούν κάθε ενδιαφέρον.

Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-6
Α/Χ D-Bolt AnaDigi (τιμή: 189 €)
Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-7
Hampton Auto-Quartz 46mm (τιμή: 309 €)

 

Οικολογική συνείδηση

Η προστασία του πλανήτη και η αειφορία απασχολούν σοβαρά τον Όμιλο Armani, ο οποίος εστιάζει στη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, εφαρμόζει βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και συνεργάζεται με εταιρείες που προάγουν τη βιωσιμότητα. Έτσι, όταν στο πίσω μέρος της κάσας ενός ρολογιού A|X δείτε το λογότυπο ARMANI Sustainability Project, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά στις ατσάλι κάσες και τα κουμπώματα, ανακυκλωμένο πλαστικό ΡΕΤ στα λουράκια, μηχανισμοί που φορτίζουν αυτόματα ή με ηλιακή ενέργεια ενώ και οι συσκευασίες των ρολογιών είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με πιστοποίηση FSC.

Γιορτινές προτάσεις για άνδρες και γυναίκες από την Armani Exchange-8

Ανακαλύψτε τα ρολόγια A|X στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.rist.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT