ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
o-χρόνος-είναι-χρυσός-για-τον-michael-kors-562212286

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors

Ο Michael Kors είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας και αξεσουάρ πολυτελείας. Χάρη στο αλάνθαστο αισθητήριό του, με ό,τι κι αν καταπιαστεί, είτε αυτά είναι ρούχα, είτε δερμάτινα είδη, είτε κοσμήματα και ρολόγια, καταφέρνει να μεταδώσει ένα πνεύμα διαχρονικής κομψότητας και ενός πολυτελούς τρόπου ζωής, σαν αυτόν που διάγει το διεθνές τζετ σετ σε exclusive προορισμούς, όπως το Άσπεν, το Παλμ Μπιτς, το Παρίσι ή το Κάπρι. Αυτό σίγουρα αποπνέει και η χειμερινή συλλογή ανδρικών και γυναικείων ρολογιών Michael Kors, τα οποία είναι ένας απολύτως ισορροπημένος συνδυασμός φόρμας και λειτουργικότητας.

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-1

Ποιο είναι το κοινό του; Γυναίκες που αναζητούν ένα θηλυκό αλλά και συνάμα δυναμικό ρολόι με τολμηρές λεπτομέρειες και λαμπερά στοιχεία. Και άνδρες που ψάχνουν για ένα κλασικό και μοντέρνο ρολόι με έξυπνη σχεδίαση που να μπορεί να φορεθεί παντού και να ξεχωρίζει στον καρπό του χεριού. Το κομψό και πολυτελές design είναι άλλωστε η φιλοσοφία του Michael Kors. Είτε πρόκειται για τη σύγχρονη, avant-garde εκτέλεση μίας κλασικής ιδέας είτε για το περίτεχνο πάντρεμα διαφορετικών υλικών, κάθε ρολόι που φέρει την σφραγίδα του Michael Kors σίγουρα μένει αξέχαστο.

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-2

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από τη χειμερινή συλλογή. Ο κοσμοπολίτικος αέρας, η μοντέρνα αισθητική και η λαμπερή ολόχρυση περιβολή χαρακτηρίζουν τα νέα ρολόγια που φέρουν την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή…

MICHAEL KORS Everest Chronograph

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-3
Χρονογράφος quartz από ατσάλι με επίστρωση κίτρινου χρυσού σε διάμετρο 45 mm, μπλε στεφάνη και καντράν. Τιμή: 359 €

 

MICHAEL KORS Camille Chronograph

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-4
Γυναικείος quartz χρονογράφος από ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού, διάμετρο κάσας 43 mm. Τιμή: 329 €

 

MICHAEL KORS Everest Chronograph

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-5
Ανδρικός χρονογράφος quartz σε διάμετρο 45 mm από επιχρυσωμένο ατσάλι, μαύρη στεφάνη και καντράν και δίχρωμο μπρασελέ χρυσό με μαύρους κεντρικούς συνδέσμους.

 

MICHAEL KORS Lennox

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-6
Γυναικείο quartz μοντέλο από επιχρυσωμένο ατσάλι, κάσα διαμέτρου 33 mm και στεφάνη διακοσμημένη με κρύσταλλα. Τιμή: 309 €

 

MICHAEL KORS Lexington

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-7
Γυναικείος quartz χρονογράφος από ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού, διάμετρο κάσας 38 mm, στεφάνη διακοσμημένη με κρύσταλλα και μπορντό καντράν. Τιμή: 329 €

 

MICHAEL KORS Camille Chronograph

O χρόνος είναι χρυσός για τον Michael Kors-8
Γυναικείος quartz χρονογράφος από επιχρυσωμένο ατσάλι με κρύσταλλα στη στεφάνη και ενθέματα από ταρταρούγα στο καντράν και στο μπρασελέ.

 

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Michal Kors στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.rist.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT